Otomatis Optik Inspection AOI Mesin OptiNspec AMF103

Inspeksi Optik Otomatis
(AOI) Mesin

Dirancang pikeun inspeksi permukaan in-situ mikro-optik datar dibungkus dina kotak gél umum sareng grids dicitak (gampil sayogi di pasar). Dikalibrasi pikeun mariksa goresan sareng ngagali dina permukaan optik saluyu sareng standar Angkatan Darat AS MIL-PRF-13830B sareng standar spésifikasi pisibilitas anu sami.

Rangkaian model OptiNspec kami:
AMF: Mesin Inspeksi Mikro-optik Datar Otomatis
AOF: Mesin Inspeksi Optik Datar Otomatis
MOF: Mesin Inspeksi Optik Datar Manual

Kami ogé milarian mitra internasional pikeun nyebarkeun téknologi canggih ieu di daérah anjeun.

bagian JumlahJinis pamariksaanUkuran Baki Max (mm)Diaméter Sampel Max (mm)Resolusi Pencitraan (µm/px)Waktos Inspeksi (detik/pc)Optik lumaku
AMF102angkatan76.2 x 50.852.4<5 (sampel 1.5mm x 1.5mm)Datar, Optik Melengkung Hampang (Mikro)
AMF104angkatan76.2 x 50.8122.5<6 (sampel 1.5mm x 1.5mm)Datar, Optik Melengkung Hampang (Leutik)

Otomatis Optik Inspection AOI Mesin Artikel HasilOtomatis Optik Inspection AOI Mesin Artikel Micro lénsaDiagram OptInSpec 2

 

Formulir Kontak Kaca Produk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).

Hub Pangaweruh