MICRO-LAM Inten Ngaktipkeun Laser Dibantuan Alat

MICRO-LAM Inten Ngaktipkeun Laser Dibantuan Alat

MICRO-LAM inten péngkolan laser ditulungan parabot kaasup M10 Tepi brand parabot motong inten nu mantuan Anjeun nganteurkeun. Insinyur gaduh pangaweruh sareng kontrol kualitas pikeun sarat alat anu paling nungtut.

MICRO-LAM OPTIMUS T2 mangrupakeun alat machining laser-ditulungan nu leverages alam deterministik sarta kalenturan mesin inten-ngarobah anjeun aya, transforming kana platform nu bisa fabricate surfaces optik kompléks.

Wavelength Opto-Electronic nyaeta pasangan tina merek MICRO-LAM inten ngarobah laser parabot ditulungan pikeun Asia Tenggara.

  • OPTIMUS T2

Saderhana, OPTIMUS T2 mangrupikeun terobosan. Ieu mangrupikeun alat mesin anu dibantuan laser tingkat salajengna anu ngamangpaatkeun sifat deterministik sareng kalenturan tina mesin péngkolan inten anjeun anu tos aya, ngarobih kana platform anu tiasa nyiptakeun permukaan optik anu kompleks. Simpen optik proprietary anjeun di bumi. Tambih Deui, perhatikeun Micro-LAM pikeun pengumuman bahan anyar anu teu konvensional nalika urang nyorong wates téknologi péngkolan inten.

Ngawangun dina kasuksésan T + 1, OPTIMUS T2 mangrupakeun sistem dipaténkeun nu ngajadikeun investasi anjeun aya dina mesin ultra-precision malah leuwih berharga. Diluncurkeun dina taun 2020, éta maksimalkeun produktivitas pikeun bahan anu dirobih inten. Naon deui, eta nambihan kamampuhan hareup pikeun inten ngarobah silika lebur, BK7, Zerodur tur leuwih.

  • M10
    • Opto-Mechanical Diamond Tools (OMDT)

Parabot mesin anu dibantuan laser (pikeun Optimus) merlukeun perhatian anu luar biasa pikeun detil. Insinyur merek M10 gaduh pangaweruh sareng kontrol kualitas pikeun sarat alat anu paling nungtut. Éta sababna kami mangrupikeun bagian tina tim Micro-LAM, nyayogikeun alat Optimus sareng ngaleuwihan ekspektasi pelanggan.

    • Éléktrooptik

Alat inten ultra-precision disayogikeun pikeun ngahasilkeun bagian kompléks tina kristal, logam sareng plastik. Inten alam sareng sintétik anu dipilih sacara khusus dipasangkeun sareng shank padet pikeun ngahasilkeun alat anu dioptimalkeun.

    • Lensa Tontonan / Lensa Kontak / IOL

Reueus nyayogikeun alat-alat inten murni pikeun industri anu mangaruhan sacara positif visi sareng kualitas kahirupan manusa. Parabot disayogikeun sareng inten alami atanapi sintétik, dipasangkeun sareng alat padet padet atanapi jinis sisipan anu disesuaikan.

  • OPTIMUS T2

Formulir Kontak Kaca Produk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).

Kanggo langkung seueur produk sareng inpormasi, klik Ieuh.