Terahertz-System

Menlo Systems Terahertz Time Domain Spectroscopy

Portopolio produk Menlo Terahertz (THz, ogé katelah gelombang milimeter) nyertakeun solusi domain waktos dina konfigurasi pompa-usik tradisional, kitu ogé solusi pikeun pencitraan. Produk pikeun domain waktos idéal cocog pikeun spéktroskopi sidik sedengkeun alat pencitraan mendakan panggunaanana dina kadali kualitas sareng pamariksaan. Wavelength Opto-Electronic nyaeta pasangan Menlo Systems brand of terahertz waktos spectroscopy domain pikeun Asia Tenggara.

TERA K15
Kisaran spéktral> 6 THz
rentang dinamis> 100 dB
Total rentang scan> 850 ps (varian jarak jauh: > 1600 ps)
Resolusi frékuénsi THz<1.2 GHz (Varian résolusi luhur: <0.7 GHz)
Modél anteneuTERA15-FC*

 

Spésifikasi laser  
panjang gelombang1560 nm780 nm
Total daya kaluaran rata**> 500 mW> 250 mW **
Pulsa Durasi<90 fs<100 fs
palabuhan kaluaran pikeun generasi THz

Port ruang bébas,

port serat-gandeng on pamundut

palabuhan spasi bébas

 

Diménsi / beurat 
Unit optikX x 900 600 200 mm3,34 kg
THz kontrol éléktronikaX x 448 132 550 mm3,8 kg
Unit kontrol laserX x 448 132 437 mm3,12 kg
TeraSmart
spésifikasi THz 
Kisaran spéktral> 6 THz
rentang dinamis> 100 dB
Total rentang scan> 850 ps, ​​rentang scan fléksibel tur speed, adjustable panjang jalur THz
Resolusi frékuénsi THz<1.2 GHz
Modél anteneuTERA15-FC*
Spésifikasi laser
port kaluaran optik bantuNepi ka 2 palabuhan serat-gandeng, 1560 nm, FC / APC, serat PM (port 780 nm on pamundut)
Laju pengulangan sistem laser100 MHz
Diménsi / beurat 
lemah nu dipager19″ x 3U (448 x 132 x 495 mm³) / 18 kg
 Optik, Monitor jeung Accesories 12 kg
TERA ASOPS
spésifikasi THz
Jangkauan Spéktral> 4.5 THz
Range Dinamika> 70 dB
Total Rentang Scannepi ka 10 ns (jarak pulsa-ka-pulsa)
Rapid Sampling Laju> 600 Hz
Spésifikasi laser 
Ports Kaluaran laser pikeun THzDua palabuhan gandeng serat, 1560 nm, FC/APC, serat PM, <90 fs sanggeus kabel patch 2.5 m
Laju Ulangan Sistim100 MHz
Diménsi / beurat 
Setup OptomechanicalX x 900 600 200 mm3,34 kg
THz Control Éléktronikdipasang dina kabinét rak 19", 800 x 600 x 1800 mm3,75 kg
  • TERA K15

Spektrométer terahertz anu dipasangan serat TERA K15 nyayogikeun solusi lengkep pikeun spéktroskopi THz-domain broadband gancang, nawiskeun kalenturan maksimal pikeun aplikasi THz ilmiah. Sistim nu ngawengku inohong panganyarna kami 9® sumber laser femtosecond dina panjang gelombang émisi 1.5 μm, jalur cahaya optik serat-gandeng kalawan garis reureuh, jalur gelombang THz kalawan THz Emitter, detektor THz jeung TPX THz optik, éléktronika kontrol jeung PC kalawan akuisisi data jeung software evaluasi. Garis reureuh nawiskeun kalenturan ku nutupan jandela scan standar> 850 ps anu ngamungkinkeun résolusi spéktral tinggi (THz) di handap 1.2 GHz. Konsumén nungtut résolusi spéktral unggul (<0.7 GHz) tiasa milih rentang scan panjang (> 1600 ps). Pilihan detektor ganda nawiskeun pangukuran sakaligus dina géométri transmisi sareng refleksi.

  • TeraSmart

Spektrométer terahertz kompak anyar TeraSmart ngahijikeun prestasi panganyarna dina pita lebar Terahertz Time Domain Spectroscopy (THz-TDS) kana solusi turnkey anu gampang dianggo. Ieu ngagabungkeun sumber laser femtosecond basis serat Menlo Systems 'pang anyarna nampilkeun inohong urang 9® téhnologi ngonci mode kalawan komponén THz industri-kabuktian urang. Desain modular dumasar kana platform laser OEM kami ELMO ensures konfigurasi fléksibel tina sistem pikeun minuhan kaperluan integrasi dina sagala lingkungan industri atawa ilmiah. Panjang serat khusus ka THz emitter sareng detektor THz sayogi upami dipénta. Leuwih ti éta, konfigurasi multibranch mungkin, sangkan ukuran simultaneous sababaraha emitor / detektor pasangan maké ngan hiji fs serat laser osilator.

  • TERA ASOPS

Kalayan téknik ASOPS, sampling data ultrafast henteu deui diwatesan ku larangan alami tina unit tunda optik anu gerak sacara mékanis. Novél TERA ASOPS sistem spéktrométer domain-waktu THz anu gancang ngagunakeun téknik ieu pikeun nyeken samentawis ngambah pulsa THz dina laju anu révolusionér. Dina waktos anu sami, éta ngalegaan jandela deteksi ka nanodetik ngadorong résolusi spéktral kana daérah ratusan MHz.

  • TERA K15
    • Pamariksaan kualitas
    • Spektroskopi Terahertz
    • Sisir terahertz & switching ultra gancang
  • TeraSmart
    • Pamariksaan kualitas
    • Spektroskopi Terahertz
    • Sisir terahertz & switching ultra gancang
  • TERA ASOPS
    • Sinkronisasi laser sarta ASOPS
    • Spektroskopi Terahertz
    • Sisir terahertz & switching ultra gancang
    • sensing jauh Terahertz

Formulir Kontak Kaca Produk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka Ieuh.