Menlo Systems optik Frékuénsi Combs

Téknologi Sisir Frekuensi Optik dianggap salaku téknologi terobosan pikeun pangukuran kalayan akurasi pangluhurna. Bising fase panghandapna, supercontinuum stabil, sareng operasi konci konci ngajantenkeun solusi Menlo Optical Frequency Comb unik dina akurasi sareng reliabilitas. Numutkeun prinsip kami: Sisir Frékuénsi Optik pangsaéna pikeun aplikasi naon waé. Wavelength Opto-Electronic nyaeta pasangan Menlo Systems brand of combs frékuénsi optik pikeun Asia Tenggara.

Fc1500-ulntambah
Spasi Sisir250 MHz
katalitian1 x 10-18 pikeun τ > 100s*
kasaimbangan5 x 10-18 dina 1s *, 5 x 10-19 dina 1000 s*
Noise Fase Terpadu<80 mrad [1Hz - 2 MHz]
Lebar Garis<1Hz* 
Tuning Range of Comb Spasi> 4 MHz
Tuning Range of Frékuénsi CEO> 250 MHz
Kaluaran laser lima serat-gandeng, linier polarized, palabuhan kaluaran PM
puseur Panjang gelombang1560 nm
Jangkauan Spéktral> 25 nm (500-1050 nm sareng M-VIS, 1050-2100 nm sareng M-NIR)
Kakuatan Kaluaran Rata-rata> 12 mW ti unggal port laser (> 60 mW kalawan M-VIS, > 200 mW kalawan M-NIR)
 Sisir IR tengah 3.3 µmSisir IR tengah 4.5 µmSisir IR tengah 5-14 µm
puseur Panjang gelombang3.3 µm ± 0.1 µm 4.5 µm ± 0.1 µm 5-14 µm ± 0.1 µm
kakuatan > 120 mW (dina panjang gelombang tengah) > 120 mW (dina panjang gelombang tengah) > 0.5 mW (antara 5-13 µm)
Rentang Tuning (opsional) > 100 nm 4.0-4.7 μm boh 5-8 µm atanapi 8-14 µm
Laju Pangulangan 100 MHz atawa 250 MHz 100 MHz atawa 250 MHz 100 MHz
bandwidth > 200 nm ~ 100 nm (~ 50 cm-1)1-3 µm gumantung kana panjang gelombang tengah (> 200 cm-1)
FC1000-250
Spasi sisir250 MHz
katalitian10-14 dina 120 s atawa sarua jeung rujukan, whichever lumaku munggaran
kasaimbangan5x10-13 dina 1 s atawa sarua jeung rujukan, whichever lumaku munggaran
Ngatur rentang jarak sisir> 2 MHz
Ngatur rentang frékuénsi offset> 250 MHz
Kisaran panjang gelombang520 nm *
SmartBombub  
Spasi Sisir100 MHz  
katalitian2 x 10-16 (τ>100 detik)*1 x 10-14 (τ>1000 detik)Δ
kasaimbangan<7 x 10-16 dina 1s*, <5 x 10-17 dina 1000s * 5 x 10-13 dina 1 sΔ
Input laserhiji port input SC / APC PM linier polarized
puseur Panjang gelombang1.5 μm
Rentang spéktral @ 1550 nm> 25 nm
Pangukuran Panjang Gelombangpilih hiji dina rentang 630 - 2000 nm
Spasi Sisir250 MHz
katalitian1 x 10-17 (τ >100 detik)*
kasaimbangan1 x 10-16 dina 1 s*, 1 x 10-18 dina 1000 s*, 5 x 10-13 dina 1 s
Noise Fase Terpadu<100 mrad [100 Hz - 2 MHz]
Lebar Garis<1Hz* 
Tuning Range of Comb Spasi> 4 MHz
Tuning Range of Frékuénsi CEO> 250 MHz
Jangkauan Spéktral> 25 nm (500-1050 nm sareng M-VIS, 1050-2100 nm sareng M-NIR)
  • Fc1500-ulntambah

FC1500-ULNtambah Sisir Frékuénsi Optik Noise Ultra Low mawa kinerja sistem ka tingkat salajengna. Hardware tambahan, komponén dioptimalkeun sareng kapinteran rékayasa nyababkeun flywheel anu sampurna pikeun nransferkeun stabilitas frékuénsi antara dua atanapi langkung frékuénsi anu ditetepkeun ku pangguna dina 10-19 tingkat. Ieu ngaleuwihan stabilitas tina sagala osilator optik nunjukkeun to date, sarta transcends sarat stabilitas pikeun jam optik.

  • Pertengahan IR

Téknologi sisir frekuensi optik anu unggul di dunya ayeuna sayogi di daérah pertengahan infra red. Ngamangpaatkeun Menlo Systems 'tokoh proprietary 9® téhnologi modelocking, Menlo Systems 'generasi frékuénsi bédana (DFG) dumasar Mid-IR combs nyadiakeun aksés ka rentang 3-14 µm. Sisir IR tengah anu tiasa dipercaya, konci konci mangrupikeun alat anu ngamungkinkeun aplikasi di daérah sidik ramo anu penting pikeun spéktroskopi akurasi tinggi atanapi nanoFTIR.

  • FC1000-250

Téknologi sisir frékuénsi ngamungkinkeun pangukuran langsung tina frékuénsi optik mutlak. The FC1000 Optical Frequency Synthesizer nyaéta sistem sisir frékuénsi femtosecond basis serat anu kompak, portabel sareng fleksibel. Sistem ieu tiasa nyayogikeun dina waktos anu sami sumber pikeun métrologi frekuensi dina spéktrum anu katingali sareng caket-IR (520-1040 nm). A rupa-rupa unit pilihan ngamungkinkeun urang pikeun ngaropea sistem serbaguna ieu solusi metrology husus customer.

  • SmartBombub

SmartComb mangrupikeun sistem métrologi optik dina pakét kompak révolusionér. Dina ngan 19 "3U eta ciri kahiji pinuh otomatis péngkolan-konci frékuénsi optik sisir dirancang jeung diwangun pikeun pamakéan duanana di- jeung luar lab optik. Éta ngukur frékuénsi optik anjeun dimana waé antara 630-2000 nm. Tuang dina laser Anjeun tur meunangkeun frékuénsi kalawan 14 digit. Alternatipna, éta nyayogikeun anjeun garis rujukan optik dina rentang spéktral anu sami (milih panjang gelombang dina mesen).

  • FC1500-ULNnova

FC1500-ULNNova nyaeta Menlo System urang panganyarna optik frékuénsi sisir synthesizer pikeun pagelaran pamungkas. Inti modél anyar diwangun ku osilator sisir anu didesain ulang, dumasar kana gambar ultra-low-noise (ULN) dipaténkeun 9® téhnologi ngonci mode. Desain ditingkatkeun tina ieu disebut "nova" -osilator hasilna nyata ningkat ketahanan ngalawan distorsi akustik jeung drift termal. Kauntungan utama nyaéta ngurangan lebar jalur bébas ngan ukur 15 kHz.

  • SmartBombub

  • FC1500-ULNnova


 
  • Fc1500-ulntambah
    • Distribusi waktos pikeun fasilitas ageung
    • spéktroskopi resolusi luhur
    • Generasi gelombang mikro ultra-rendah
    • spéktroskopi sisir ganda
    • Jam optik
    • diferensial nyerep LIDAR
    • Waktos sareng frékuénsi
  • Pertengahan IR
    • spéktroskopi resolusi luhur
    • Métrologi panjang
    • spéktroskopi sisir ganda
    • diferensial nyerep LIDAR
  • FC1000-250
    • spéktroskopi resolusi luhur
    • Optik kuantum
    • Métrologi panjang
    • spéktroskopi sisir ganda
    • cooling laser
    • diferensial nyerep LIDAR
  • SmartBombub
    • Optik kuantum
    • Frékuénsi combs dina microgravity
    • Generasi gelombang mikro ultra-rendah
    • Métrologi panjang
    • cooling laser
    • Widang anyar dina métrologi
  • FC1500-ULNnova
    • spéktroskopi resolusi luhur
    • Distribusi waktos pikeun fasilitas ageung
    • Generasi gelombang mikro ultra-rendah
    • spéktroskopi sisir ganda
    • Jam optik
    • diferensial nyerep LIDAR
    • Waktos sareng frékuénsi
 

Formulir Kontak Kaca Produk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).