EssentOptics Spectrophotometers

Spektrofotométer nyaéta alat anu digunakeun pikeun ngukur transmisi/pantulan cahaya dina panjang gelombang anu béda pikeun sampel. Biasana dianggo dina widang kimia, fisika, biokimia, sareng biologi molekular.

Spektrofotométer jalanna ku cara ngaliwat sinar cahaya ngaliwatan sampel sarta ngukur jumlah cahaya anu kaserep atawa dipancarkeun/dicerminkeun ku sampel dina panjang gelombang anu béda. Komponén dasar spéktrofotométer ngawengku sumber cahaya, monochromator atawa pamilih panjang gelombang, wadah sampel, sarta detektor.

EssentOptics ngembangkeun spéktrofotométer akurasi luhur pikeun coaters museurkeun éksklusif kana kabutuhan ukur optik. Wavelength Opto-Electronic nyaeta pasangan EssentOptics brand of spectrophotometers pikeun Singapura.

 PHOTON RT Spectrophotometer. Konfigurasi produk
 185 - 1700185 - 3500185 - 5200380 - 1700380 - 3500380 - 5200
spésifikasi produk
Skéma optik tina monochromatorCzerny-Turner
élmu optikEunteung, MgF2
saluran rujukannuhun
Panjang gelombang sampling pitch, nm0,1 - 100
Laju scanning panjang gelombang, nm/min3 (dina 000 nm panjang gelombang sampling pitch)
Ukuran titik dina sampel diukur, nmPamaké dipilih: 6 х 2 -> 2 x 2
Ngahurungkeun sudut pitch panggung sampel0,01 deg
Ngarobah sudut pitch of photodetectors0,01 deg
Santunan kapindahan balok-60,0 mm … 0 … +60,0 mm (nilai sabenerna gumantung kana posisi detektor)
Pangukuran sudut variabel

1. 0 - 75 deg pikeun transmittance (nepi ka 85 deg jeung 70 - 85 tahap sampel)

2. 8 - 75 deg pikeun reflectance mutlak (nepi ka 85 deg jeung 70 - 85 tahap sampel)

3. Rentang rotasi detektor: 300 deg ... 180 deg ... 16 deg

4. Rentang rotasi tahap sampel: -85 deg ... 0 deg ... +85 deg

Subrentang panjang gelombang, nmResolusi spéktral pamungkas, nm (cahaya non-polarisasi)Akurasi panjang gelombang, nmAkurasi ulang panjang gelombang, nm
185-350 nm0,3+/- 0,25+/- 0,125
350 (380) - 990 nm0,6+/- 0,5+/- 0,25
990-1650 nm1,2+/- 1,0+/- 0,5
1650-2450 nm1,2+/- 1,0+/- 0,5
2450-5200 nm2,4+/- 2,0+/- 2,0
Tingkat cahaya sesat,% dina 532 nm˂0,1
Sudut divergénsi balok+/- 1 deg
Akurasi fotometrik

(VIS)

NIST SRM 930e: +/-0,003 Abs (1Abs)

NIST SRM 1930: +/- 0,003 Abs (0.33 Abs); +/-0,006 Abs (2Abs)

(MWIR)

NRC NG11 SRM: +/- 0,0013 Abs (0,13 Abs); +/-0,0053 Abs (0,49 Abs); +/-0,0011 Abs (0,82 Abs); +/-0,005 Abs (1,0 Abs)

Akurasi ulangan fotométri (rentang VIS)

(VIS)

NIST SRM 930e: 0,0004 Abs (1 Abs)

NIST SRM 1930: 0,0001 Abs (0,33 Abs); 0,005 Abs (2 Abs)

(MWIR)

NRC NG11 SRM: +/-0,0003 Abs (0,13 Abs); +/-0,0008 Abs (0,49 Abs); +/-0,0022 Abs (0,82 Abs); +/-0,0034 Abs (1,0 Abs)

Ditangtukeun ngagunakeun akumulasi 0,1 detik, simpangan maksimum pikeun 10 pangukuran saterusna

Stabilitas dasar, %/jam (rentang VIS)˂0,1 (waktos pemanasan sajam)
Pangukuran polarisasi anu teu dijaga sareng polarisasi anu diwangun

a. S, P, (S + P)/2, Acak

b. Rasio S:P anu ditetepkeun ku pangguna pikeun sinar kajadian (20/80, 30/70 jsb)

Diwangun-di polarizers, nm220 - 1700220 - 3500220 - 5200380 - 1700380 - 3500380 - 5200
Nol urutan / Green beamDiwangun-di, otomatis
Sumber cahaya, tos dipasang

1. lampu halogén: 1 ea

2. HgAr panjang gelombang lampu verifikasi calibration: 1 ea

 lampu Deuterium: 1 ealampu Deuterium: 1 ealampu Deuterium: 1 ea   
   Sumber IR: 1 ea  Sumber IR: 1 ea
Sumber cahaya, cadangLampu halogén: 2 ea (kaasup sareng kiriman). sumber lampu cadang séjén bisa maréntahkeun
PUTIHgambaran
KOMPARTMENT CONTOH *
Diaméter lénsa, mm

Transmittance: 10,0 - 150,0 mm

Pantulan: 10,0 - 90,0 mm

Pangukuran ReflectanceJari-jari lensa: -15,0 mm … ∞ / +15,0 mm … ∞
Pangukuran TransmittancePanjang fokus: -20,0 mm … ∞ … +20,0 mm
Dimensi assembly lénsa, mm **Ø 150 x 240 (L)
Sampling pitch pikeun nangtukeun titik ukur dina beungeut lénsa (off-axis reflectance ukur), mm0,01

Sudut Dengdekkeun lensa maksimum

(pangukuran reflectance off-sumbu), deg

55

Sudut kajadian

(on-axis / off-axis pangukuran reflectance), deg

12
KONFIGURASI OPTIK
rentang panjang gelombang éféktif, nm380 - 1700, 185 - 1700
Skéma optik tina monochromatorCzerny-Turner
élmu optikEunteung, Al + SiO2, Al + MgF2
saluran rujukannuhun
Panjang gelombang sampling pitch, nm0,5 mun 100
Laju scanning panjang gelombang, nm/min3 (dina 000 panjang gelombang sampling pitch)
Ukuran titik dina sampel diukur, mm

Pangiriman: 4,0 x 2,5 mm

Pantulan: 1,0 x 1,0 mm

Fungsi fotométri%T, %R

Resolusi spéktral, nm ***

185 (380) - 990 nm

990-1700 nm

2,0

4,0

Akurasi panjang gelombang, nm0,24
Akurasi ulang panjang gelombang, nm+/- 0,12
Tingkat cahaya sumebar, % max (@ 532 nm)<0,1
Akurasi fotometrik

NIST SRM 930: +/-0.003 Abs (1 Abs)

NIST SRM 1930: +/- 0.003 Abs (0.33 Abs); +/-0.006 Abs (2 Abs)

akurasi ulang Photometric

NIST SRM 930: 0.0006 Abs (1 Abs)

NIST SRM 1930: 0.0002 Abs (0.33 Abs); 0.005 Abs (2 Abs)

Ditangtukeun ngagunakeun akumulasi 0,1 detik, simpangan maksimum pikeun 10 pangukuran saterusna

Stabilitas dasar (UV-VIS), %/jam ****<0,1
Sumber cahaya

lampu halogén, lampu Deuterium,

Lampu verifikasi kalibrasi panjang gelombang HgAr

Antarbeungeut, diménsi jeung beurat
interfaceUSB 2.0
Konsumsi kakuatan, Watt110
input power110-220 VAC, 50-60 Hz
Lebar x Jero x Jangkungna, mm680,0 х 440,0 х 360,0 (26 3/4 " x 17 1/3 " x 14 1/5")
Beurat bersih, kg50
  • FOTO RT

The PHOTON RT UV-VIS-MWIR scanning spéktrofotométer dirancang husus pikeun pangukuran unattended sampel optik jeung coatings. Instrumén dihasilkeun dina genep konfigurasi relatif ka rentang panjang gelombang éféktif - ti 185 nm nepi ka 5200 nm.

  • LINZA 150

Spektrofotometer LINZA 150 dirancang pikeun transmitansi pita lebar sareng pangukuran pantulan lénsa sareng rakitan lénsa (tujuan), nambihan dimensi énggal kana kamampuan métrologi optik anjeun.

Mémang, lénsa datangna dina rupa-rupa ukuran sareng wangun anu matak hésé pisan diukur. Kusabab tangtangan anu aya dina ngukur pancaran atanapi pantulan lénsa, insinyur optik sering kedah ngagabungkeun data tina sababaraha conto saksi pikeun ngagoda rinci dasar ngeunaan kinerja optik lénsa. Nanging, kusabab sifat téknologi déposisi naon waé, palapis dina lénsa bénten sareng anu aya dina sampel saksi. Hiji halangan malah leuwih insurmountable nyaeta kabutuhan pikeun ngukur kinerja off-sumbu lénsa optik.

Kalayan LINZA 150, anjeun nampi data pangiriman dina sumbu sareng data pantulan iraha waé dina permukaan lensa, teu diawaskeun. Ieu ensures yén ngan lénsa sampurna kalawan coatings sampurna dikirimkeun ka konsumén jeung disatujuan pikeun rakitan lénsa. Data berharga ieu ogé ngabantosan para nasabah urang pikeun nganalisis mundur sareng ningkatkeun téknologi déposisina.

LINZA 150 Spectrophotometer ogé alat anu saé pikeun lab QA/QC anjeun pikeun mastikeun yén lénsa ti supplier anjeun nyumponan spésifikasi anjeun. Alatna cocog pisan pikeun pangukuran lénsa rutin sareng paningkatan canggih téknologi palapis lénsa.

Formulir Kontak Kaca Produk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).

Kanggo langkung seueur produk sareng inpormasi, klik Ieuh