produk

Laser optik Precision optik Produsén optik

Optik Laser

Optik laser diwangun ku komponén optik laser anu panghadéna sareng modul anu dianggo pikeun rupa-rupa aplikasi laser tina panjang gelombang UV, Visible, sareng daérah spéktral IR.

Optik Pencitraan - Optik IR - Optik Infrabeureum - Lensa IR - Lensa Infrabeureum - Pabrikan Optik

Élmu optik

Optik pencitraan nyaéta pamakéan cahaya pikeun nyieun gambar. Hal ieu dianggo dina sababaraha aplikasi, kalebet mikroskop, kaamanan, teleskop, kaméra, pencitraan médis, sareng pamariksaan industri.

Optik konsumen - Produsén optik

Optik Konsumén

Optik konsumen dirancang pikeun ningkatkeun kahirupan jalma. Wavelength Opto-Electronic nawarkeun optik pikeun éléktronika konsumén jeung aplikasi konsumén séjén.

Serat-Optik-Inovasi-di-Optik-LumiFiber-Compact-Fiber-Couplers

Serat Optik (Produk Mitra)

Serat optik seueur dianggo dina élmu kahirupan sareng séktor industri. Kami pasangan sareng seueur merek kelas dunya, nyebarkeun di daérah Asia Tenggara.

Q-Switched-Laser-Cobolt-Tor-Hubner-Photonics-Laser-Cobolt-Laser

Laser & Detéktor (Produk Mitra)

Lasers & detéktor anu loba dipaké dina panalungtikan sarta métrologi widang. Kami pasangan sareng seueur merek kelas dunya, nyebarkeun di daérah Asia Tenggara.

Sistem optik & Software optik

Sistem & Parangkat Lunak (Produk Mitra)

Sistem & parangkat lunak seueur dianggo dina widang panalungtikan sareng métrologi. Kami pasangan sareng seueur merek kelas dunya, nyebarkeun di daérah Asia Tenggara.