Walirang Dumasar Chalcogenide Kaca

Bahan Chalcogenide

Bahan kalkogénida mangrupa kelas sanyawa nu diwangun ku unsur-unsur ti gugus kalkogén, nu ngawengku oksigén (O), walirang (S), selenium (Se), jeung tellurium (Te). Bahan ieu nunjukkeun sipat unik anu ngajantenkeun aranjeunna berharga pikeun sagala rupa aplikasi, khususna dina éléktronika sareng optik. Éta seueur dianggo dina élmu optik pikeun kamampuanana pikeun ngirimkeun cahaya infra red sareng poténsina pikeun ngahasilkeun komponén optik sapertos lénsa sareng pandu gelombang. Bahan Chalcogenide mangrupakeun grup serbaguna bahan kalawan rupa-rupa aplikasi poténsial.

Bahan Chalcogenide idéal pikeun optik pertengahan IR sabab boga rentang transmisi lega ti 0.5μm nepi ka 25μm, koefisien suhu indéks réfraktif low (dN/dT), dispersi low, sarta komposisi kaca serbaguna. Mangpaat Chalcogenide dibandingkeun sareng Germanium (Ge), Zinc Selenide (ZnSe), sareng bahan IR sanésna ngamungkinkeun efisiensi produksi anu langkung luhur sahingga ngirangan biaya produksi sareng konsumsi sumber daya anu langka sapertos Ge.

kelaskomposisiρ (g/cm³)
WIRG01Ge₃₃As₁₂Se₅₅4.42
WIRG02Ge₂₂As₂₀Se₅₈4.41
WIRG03Ge₂₀Sb₁₅Se₆₅4.71
WIRG04As₃₀Sb₄Se₆₃Sn₃4.72
WIRG05Ge₂₈Sb₁₂Se₆₀4.68
WIRG06Salaku₄₀Se₆₀4.63
WIRG07Ge₁₀Salaku₄₀Se₅₀4.49
WIRG08Salaku₄₀Se₆₀3.2
WIRG09Ge₃₀As₁₃Se₃₂Te₂₅4.84
Komposisi Chalcogenide

Sababaraha kagunaan umum tina gelas chalcogenide kalebet optik infra red (IR), serat optik, alat fotonik/optik, sensor infra red, mémori parobihan fase, kacasoca night vision, kaméra pencitraan termal, optik nonlinier, alat photovoltaic, mikroéléktronik, sareng sénsor gas. . Nalika panalungtikan ngeunaan bahan-bahan ieu diteruskeun, urang sigana bakal ningali aplikasi anu langkung inovatif pikeun aranjeunna di hareup.

Chalcogenide ogé bisa dijieun bets ngagunakeun téhnologi molding precision dibandingkeun single-titik inten péngkolan kawas Ge, ZnSe, sarta bahan IR lianna. Kalawan téhnologi molding precision, chalcogenide bisa nyieun kana lenses optik datar, buleud, sarta aspherical.

spésifikasistandarkatalitian
diaméterna1-25mm1-25mm
Toleransi diaméterna± 0.015mm± 0.005mm
Ketabahan Ketebalan0.03mm0.005mm
Kasalahan (PV)<1µm<0.6µm
Kasalahan (RMS)0.3µm0.08 – 0.15µm
Kasalahan Centering1 '1 '
Quality permukaan60-4020-10
Spesifikasi umum

Bentuk panalungtikan

kontak Bentuk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).