Menlo Systems Femtosecond Serat Lasers

Pangalusna di kelas laser serat femtosecond: kakuatan kaluaran pangluhurna, noise fase panghandapna, reliabiliti pangluhurna. Pilih modél anu sampurna pikeun aplikasi anjeun tina laser serat Erbium sareng Ytterbium kami kalayan panjang gelombang émisi pusat tina anu katingali ku NIR, sareng ngalegaan ka Mid-IR dina modél anu dipilih. Wavelength Opto-Electronic nyaeta pasangan Menlo Systems brand of femtosecond serat laser pikeun Asia Tenggara.

 

 C-Serat 780                    
C-serat 780 kakuatan luhur
Panjang gelombang Pusat780 nm ± 10nm780 nm ± 10nm
Daya rata-rata > 100 mW> 250 mW
Énergi pulsa > 1.0 nJ > 2.5 nJ
pulsa Width <100 fs (<70 fs kalawan FEMTOSCALE)<100 fs (<70 fs kalawan FEMTOSCALE)
Laju Ulangan*100 MHz (50-250 MHz jeung VARIO)100 MHz (50-250 MHz jeung VARIO)
Instability Laju pengulangan <1 ppm leuwih 20 jam dina suhu konstan <1 ppm leuwih 20 jam dina suhu konstan
Waktu jitter <2 fs [rms, 10 kHz.. 1 MHz]<2 fs [rms, 10 kHz.. 1 MHz]
Kaluaran Port rohangan bébasrohangan bébas
Port Kaluaran Bantu** rohangan bébas, 1560 nm, > 250 mWrohangan bébas, 1560 nm, > 500 mW
Tambahan Serat-Gandeng Kelor Port 1 (nepi ka 4 sareng MULTIBRANCH)1 (nepi ka 4 sareng MULTIBRANCH)
Polarisasi linier, s-polarisasilinier, s-polarisasi
Jangkungna Beam 75 mm 75 mm
 C-SeratC-Serat High Power
Panjang gelombang Pusat1560 nm ± 20 nm1560 nm ± 20 nm
Daya Rata-rata* > 100 mW> 500 mW
Énergi Pulsa* > 1.0 nJ > 5.0 nJ
pulsa Width <90 fs<90 fs
Laju Pangulangan100 MHz (50-250 MHz jeung Vario)100 MHz (50-250 MHz jeung Vario)
Instability Laju pengulangan<1 ppm leuwih 20 jam dina suhu konstan<1 ppm leuwih 20 jam dina suhu konstan
Waktu jitter <2 fs [rms, 10 kHz.. 1 MHz]<2 fs [rms, 10 kHz.. 1 MHz]
Kaluaran Portserat-gandeng (FC/APC)rohangan bébas
Polarisasilinier, serat PMlinier, s-polarisasi
Jangkungna Beam 102 mm
 Elmo 780
ELMO 780 kakuatan luhur
Panjang gelombang Pusat 780 nm ± 10 nm780 nm ± 10 nm
Daya rata-rata > 75 mW (tipe. 85 mW)> 140 mW (tipe. 165 mW)
pulsa Width<100 fs (tipe. 85 fs)<100 fs (tipe. 85 fs)
Kaluaran Portrohangan bébasrohangan bébas
Polarisasilinier, p-polarisasi**linier, p-polarisasi**
Manajemén dispersimodul SHG pigtailed sareng serbaguna kalayan suplai serat optik dugi ka 0.5 m *modul SHG pigtailed sareng serbaguna kalayan suplai serat optik dugi ka 0.5 m *
Laju Ulangan*100 MHz (50-100 MHz jeung VARIO)100 MHz (50-100 MHz jeung VARIO)
Port Kaluaran dina 1560 nm***
Switchable 780 nm / 1560 nm
serat gandeng, 1560 nm, > 180 mW (typ. 210 mW), <70 fs (typ. 50 fs) sanggeus nepi ka 0.8 m
polarisasi pisah ngajaga patch cord
 serat gandeng, 1560 nm, > 180 mW (typ. 210 mW), <70 fs (typ. 50 fs) sanggeus nepi ka 0.8 m
polarisasi pisah ngajaga patch cord
2nd Serat-Gandeng Kelor Portnuhunnuhun
2nd High Power Kaluaran Portsadia kalawan MULTIBRANCHsadia kalawan MULTIBRANCH
 Elmo
Elmo kakuatan tinggi
Elmo luhur kakuatan-FS
Panjang gelombang Pusat 1560 nm ± 30 nm1560 nm ± 30 nm1560 nm ± 30 nm
Daya rata-rata> 10 mW> 180 mW > 330 mW 
pulsa Width<150 fs (tipe. 100 fs)<60 fs (tipe. 45 fs) <90 fs (tipe. 70 fs)
Kaluaran Portserat-gandengserat-gandeng rohangan bébas
Polarisasilinier, serat PMlinier, serat PM 
Manajemén Dispersi*dispersi bisa diatur pabrik pikeun ngahontal pulsa pondok sanggeus 0.5-30m serat éksternaldispersi bisa diatur pabrik pikeun ngahontal pulsa pondok sanggeus 0.5-30m serat éksternal kabel patch éksternal panjangna 0.5m ka modul compressor éksternal **
Laju Ulangan*100 MHz
(50-100 MHz jeung Vario)*
100 MHz
(50-100 MHz jeung Vario)*
 100 MHz
(50-100 MHz jeung Vario)*
2nd Serat-Gandeng Kelor Port nuhun nuhun
2nd High Power Kaluaran Portsadia kalawan MULTIBRANCHsadia kalawan MULTIBRANCH sadia kalawan MULTIBRANCH
 oranyeu
jeruk POWER TINGGI
oranyeu DAYA TINGGI 10
Panjang gelombang Pusat1040 nm ± 10 nm1040 nm ± 10 nm1040 nm ± 10nm
Daya rata-rata> 100 mW (@ 100 MHz)> 1 W (@ 100 MHz)> 10 W (@ 100 MHz)
Énergi pulsa> 1 nJ> 10 nJ> 100 nJ
Lebar pulsa*kicau, 1-4 ps, ngadukung <150 fs<150 fs (<75 fs**)<200 fs (<150 fs**)
Laju Ulangan**50 MHz atawa 100 MHz100 MHz50 MHz atawa 100 MHz
Instability Laju pengulangan<1 ppm leuwih 90 jam dina suhu konstan<1 ppm leuwih 90 jam dina suhu konstan<1 ppm leuwih 90 jam dina suhu konstan
Kaluaran Portserat-gandengrohangan bébasrohangan bébas
Tambahan Serat-Gandeng Kelor Port 1 (nepi ka 4 sareng MULTIBRANCH) 1 (nepi ka 4 sareng MULTIBRANCH)1 (nepi ka 4 sareng MULTIBRANCH)
Polarisasiliniér, PM Seratlinier, p-polarisasilinier, p-polarisasi
Jangkungna Beam 120 mm120 mm
MODUL HARMONIS KADUA SHG 520 
Daya rata-rata > 400 mW 
pulsa Width <150 fs 
Polarisasi linier, p-polarisasi 
 YLMO 520
Panjang gelombang Pusat 520 nm ± 5 nm
Lebar Pulsa (FWHM)< 150 fs (Gaussian)
Daya Rata-rata*> 500 mW (kakuatan kaluaran anu langkung ageung upami dipénta)
Énergi pulsa> 5 nJ
Laju Ulangan*100 MHz
Kaluaran Portrohangan bébas
Polarisasilinier, s-polarisasi
Sinar Divergénsi< 2 mréd
Kualitas BeamM² <1.2 (tipe <1.1)
Port Kaluaran Bantu**Rohangan bébas, > 4 W rata-rata kakuatan, 1040 nm, <100 fs
 YLMO
Panjang gelombang Pusat 1045 nm ± 10 nm
Daya rata-rata > 4 W (@ 100 MHz)
Énergi pulsa > 40 nJ
pulsa Width<80 fs
Laju Pangulanganset pabrik antara 30 MHz jeung 100 MHz, ± 1 MHz
Kaluaran Portrohangan bébas
Polarisasip-pol. dina rohangan bébas (PER: tipeu 23 dB)
Pilihan Pulse Picking (ngan pikeun 50 MHz atanapi langkung handap)Diwujudkeun ku AOM gancang terpadu: Mode 1: Ngabagi laju pengulangan ku faktor 3 atawa saluhureuna, énergi pulsa tetep konstan. Mode 2: Bisa dipaké salaku modulator amplitudo gancang.
 YLMO Pertengahan IR
Rentang panjang gelombang*3-5 µm (tunable dina rentang ieu, panjang gelombang sejenna dina pamundut)
Daya Rata-rata*>100 mW dina spéktrum nu dipilih (>100 mW 3.0-4.7 µm, > 80 mW 4.7-5.0 µm)
Laju Ulangan*100 MHz
hasilRuang bébas (gandeng serat upami dipénta)
Polarisasilinier, s-polarisasi
pulsa Width<400 fs (tipe. 200 fs)
 YLMO-930
Panjang gelombang Pusat 930 nm ± 10 nm
Daya rata-rata> 0.5 W
Énergi pulsa> 10 nJ
pulsa Width<140 fs, (tipe. <120 fs)
Laju Ulangan*50 MHz ± 1 MHz *
Kaluaran Portrohangan bébas
Polarisasiliniér, (>50:1)
Diaméterna balok2 mm ± 0.5 mm
Jangkungna Beam56 mm
 YLMO-Biji
Panjang gelombang Pusat set pabrik antara 1030 nm jeung 1064 nm, ± 1 nm
Daya rata-rata > 200 mW (@50 MHz)
Énergi pulsa > 4 nJ
bandwidth> 15 nm (rubakpita anu langkung sempit upami dipénta)  
Lebar Pulsa (FWHM)cirped, ngarojong <150 fs
Laju Pangulanganset pabrik antara 30 MHz jeung 100 MHz, ± 1 MHz
Kaluaran PortSC / APC serat kawin leungeun baju
Polarisasilinier, serat PM (PER: tipe > 20 dB)
Pilihan Pulse Picking (ngan pikeun 50 MHz atanapi langkung handap)Diwujudkeun ku AOM gancang terpadu: Mode 1: Ngabagi laju pengulangan ku faktor 3 atawa saluhureuna, énergi pulsa tetep konstan. Mode 2: Bisa dipaké salaku modulator amplitudo gancang.
  • C-serat / 780 Femtosecond Erbium laser

Sumber laser femtosecond basis serat Menlo Systems 'ngahijikeun prestasi panganyarna dina téhnologi serat kana produk gampang-to-pamakéan. Menlo Systems' inohong unik 9 ® design hasil di reproducible sarta operasi stabil jangka panjang. Hal ieu dumasar kana mékanisme ngonci mode Nonlinier Amplifying Loop Mirror (NALM) anu mapan. Duanana osilator sareng panguat nganggo polarisasi ngajaga (PM) komponén serat wungkul, mastikeun stabilitas anu saé sareng operasi noise rendah. Laser bébas pangropéa, dipasang ku pangguna sareng siap dianggo dina mencét hiji tombol. Sesuaikeun laser anjeun sareng pilihan anu sayogi pikeun cocog sareng sarat aplikasi anjeun. Solusi singkronisasi lengkep sayogi nganggo laser sareng éléktronik sinkronisasi. Sadaya komponén tina hiji supplier kalayan otomatisasi pinuh ngajamin operasi panangan sareng langkung seueur waktos pikeun ékspérimén anjeun.

  • ELMO 780 Femtosecond Erbium Lasers

Sumber laser femtosecond basis serat Menlo Systems 'ngahijikeun prestasi panganyarna dina téhnologi serat kana produk gampang-to-pamakéan. Menlo Systems' inohong unik 9® téhnologi ngonci modeu hasil dina operasi stabil reproducible sarta jangka panjang. ELMO 780 kalayan konsép modular na sareng modul dobel frekuensi kompak na dioptimalkeun pikeun integrasi OEM sareng versatility maksimal. Sistemna gratis pangropéa sareng direkayasa pikeun operasi 24/7.

  • ELMO Femtosecond Erbium Lasers

Sumber laser femtosecond basis serat Menlo Systems 'ngahijikeun prestasi panganyarna dina téhnologi serat kana produk gampang-to-pamakéan. Menlo Systems' inohong unik 9® téhnologi ngonci modeu hasil dina operasi stabil reproducible sarta jangka panjang. The ELMO kalawan desain sagala-serat na ngajamin stabilitas alus teuing jeung operasi low-noise. Salaku sumber cikal pikeun amplifier serat osilator bébas pangropéa, dipasang ku pangguna sareng siap dianggo dina mencét hiji tombol. Pondokna: Laser OEM direkayasa pikeun operasi 24/7.

  • Jeruk Femtosecond Ytterbium Lasers

Sumber laser basis serat Yb femtosecond Menlo Systems ayeuna nawiskeun langkung ti 10 W dina kakuatan rata-rata kalayan durasi pulsa <150 fs. Dumasar kana desain inohong unik urang 9®, nu lasers nawiskeun reproducible sarta operasi stabil jangka panjang. Duanana osilator sareng panguat nganggo polarisasi ngajaga (PM) komponén serat wungkul, mastikeun stabilitas anu saé sareng operasi noise rendah. Generasi harmonik kadua mangrupikeun modul anu éfisién pisan pikeun pagelaran maksimal. Laser bébas pangropéa, dipasang ku pangguna sareng siap dianggo dina mencét hiji tombol. Sesuaikeun laser anjeun sareng pilihan anu sayogi pikeun cocog sareng sarat aplikasi anjeun.

  • YLMO 520 Femtosecond Serat laser

YLMO 520 dumasar kana frékuénsi-dua kali ytterbium doped femtosecond serat laser (YLMO). Sistim nu delivers leuwih ti 500 mW daya kaluaran rata dina 520 nm, kalawan durasi pulsa handap 150 fs. Desain serbaguna ngidinan aksés simultaneous tina 1040 nm fundamental, dina rasio pamisah kakuatan sawenang. Kakuatan puncak anu luhur, stabilitas anu saé, sareng kinerja jangka panjang anu konsisten ngajantenkeun YLMO 520 cocog pikeun aplikasi sapertos éksitasi multifoton, spéktroskopi pompa-usik, atanapi polimérisasi dua-foton. Laser serat femtosecond Menlo Systems ngahijikeun kamajuan panganyarna dina téknologi serat sareng ngalebetkeun paningkatan ieu kana produk anu gampang dianggo.

  • YLMO / 930 Femtosecond Ytterbium laser

Laser serat femtosecond Menlo Systems ngahijikeun kamajuan panganyarna dina téknologi serat sareng ngalebetkeun paningkatan ieu kana produk anu gampang dianggo. Angka anu dipaténkeun kami 9® téhnologi delivers dipercaya jeung konsisten mode-Ngonci, nu ideally cocog pikeun mastikeun operasi stabil jangka panjang dina lingkungan nuntut. YLMO kalawan desain PM-serat na ngajamin stabilitas alus teuing jeung kinerja jangka panjang konsisten. YLMO direkayasa ku élmu kahirupan sareng aplikasi multi-foton dina pikiran. Pulsa-pulsa tiasa tos di-chirped pikeun ngahontal lebar anu paling pondok dina sampel target anu dimaksud. Pamasangan sistem laser sagampangna, ngan ukur nyandak sababaraha menit. Pikeun ngagampangkeun operasi, laser dihurungkeun ku ngadorong hiji tombol. Operasi gratis pangropéa ngajamin alat anu henteu hariwang anu ngamungkinkeun para nasabah urang museurkeun waktos sareng sumber daya kana aplikasi anu saleresna.

  • YLMO MID-IR Femtosecond laser

Menlo Systems 'YLMO Mid-IR femtosecond serat laser integrates kamajuan panganyarna dina téhnologi serat sarta incorporates perbaikan ieu kana hiji produk gampang-to-pamakéan. YLMO Mid-IR kalayan desain anu kompak sareng kuat ngajamin stabilitas anu saé sareng kinerja jangka panjang anu konsisten. Tingkat kakuatan langkung ti 100 mW gampang nyayogikeun syarat umum pikeun aplikasi pertengahan IR canggih. Durasi pulsa Femtosecond kirang ti 400 fs ngamungkinkeun aplikasi spéktroskopi pita lebar ogé ukuran anu direngsekeun waktos. Operasi gratis pangropéa ngajamin alat anu henteu hariwang anu ngamungkinkeun para nasabah urang museurkeun waktos sareng sumber daya kana aplikasi anu saleresna. Pamasangan sistem laser sagampangna, ngan ukur nyandak sababaraha menit.

  • YLMO-Kelor Femtosecond Ytterbium laser

Menlo Systems 'Ytterbium dumasar femtosecond serat laser osilator integrates kamajuan panganyarna dina téhnologi serat sarta incorporates perbaikan ieu kana hiji produk gampang-to-pamakéan. Téknologi inohong 9® anu dipaténkeun aranjeunna nyayogikeun mode-locking anu dipercaya sareng konsisten, anu cocog pikeun mastikeun operasi stabil jangka panjang. Desain serat PM ngajamin stabilitas alus teuing jeung noise low, sanajan di lingkungan kasar jeung fluctuations tinggi dina suhu. Salaku sumber cikal pikeun amplifier, YLMO-Seed nawiskeun integrasi anu gampang sareng operasi gratis-perawatan, direkayasa pikeun operasi 24/7.

 

Formulir Kontak Kaca Produk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).