KOMPONEN LASER Photodiodes

Sarupa jeung photomultipliers, avalanche photodiodes (APDs) dipaké pikeun ngadeteksi inténsitas cahaya anu pohara lemah. Si APD dipaké dina rentang panjang gelombang ti 250 nepi ka 1100 nm, sarta InGaAs dipaké salaku bahan semikonduktor dina APDs pikeun rentang panjang gelombang ti 1100 nepi ka 1700 nm. Photodiodes PIN ngarobah lampu kana arus - tanpa tegangan bias kudu dilarapkeun. Silicon ilahar dipaké salaku bahan detektor murah dina rentang Vis. Pikeun tungtutan luhur, InGaAs dipaké; eta nyertakeun rentang spéktral widest ti Vis mun NIR. Kami nawiskeun silikon karbida salaku detektor "buta surya" khusus pikeun rentang UV. Wavelength Opto-Electronic nyaeta pasangan tina laser KOMPONEN brand of photodiodes pikeun Singapura.

  • Silicon APDs

Si-APD cocog pikeun rentang spéktral ti 225nm ka 1100nm.

  • Silicon APDs pikeun cacah foton

Fotodioda longsoran silikon séri-SAP utamana dipaké dina cacah foton. Runtuyan ieu gaduh efisiensi pangluhurna sareng tingkat arus poék panghandapna.

  • Silicon APDs UV Sénsitip

Detektor dikembangkeun khusus pikeun aplikasi médis (bio) dimana sinyal pangleutikna dina rentang spéktral UV/biru gelombang pondok kedah dideteksi.

  • InGaAs APDs

InGaAs avalanche photodiodes (APDs) kami dirancang pikeun rentang spéktral ti 1100 nm nepi ka 1700 nm. Produk séri IAG gaduh rasio signal-to-noise anu saé sareng ngadukung amplifikasi langkung ti 30.

  • Asép Sunandar Sunarya APD Silicon

Susunan APD ayeuna sayogi ti Komponén Laser, ngamungkinkeun aplikasi anyar dina LIDAR sareng ACC.

  • APD panarima

APDs kalawan cocog, terpadu pre-panguat dina bungkusan hermetic kompak.

  • Modul APD

Deteksi cahaya anu gancang sareng dipercaya. Dina modul APD supir keur operasi dioda longsoran geus kaasup.

  • Modul tegangan tinggi pikeun APD

Kalayan modul blok murah tina KOMPONEN LASER, gampang pisan pikeun nyayogikeun tegangan dugi ka sababaraha 1,000 V.

  • InGaAs Pin Photodiodes

Fotodioda IR kalayan tekenan kana efisiensi kuantum: KOMPONEN LASER ngamekarkeun sareng ngadamel fotodioda dina rentang spéktral dugi ka 2600 nm.

Formulir Kontak Kaca Produk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).

Kanggo langkung seueur produk sareng inpormasi, klik Ieuh