HÜBNER Photonics & Cobolt Lasers

HÜBNER Photonics sareng Cobolt nawarkeun rentang pinuh ku lasers-kinerja tinggi kaasup tunggal jeung multi-garis Cobolt lasers, tunable C-WAVE lasers, sarta C-FLEX laser combiners. Ngaliwatan suplai produk inovatif tur dipercaya, perawatan customer dedicated, sarta sistem manajemen kualitas Certified, HÜBNER Photonics jeung Cobolt geus jadi supplier pikaresep ka pabrik instrumen, grup panalungtikan ngarah, sarta lembaga publik digawé di wewengkon spéktroskopi, bioinstrumentation, holografi. , metrologi, analisis partikel, téknologi kuantum, sareng kaamanan umum. Wavelength Opto-Electronic nyaéta mitra ti HÜBNER Photonics na Cobolt brand laser pikeun Singapura, Malaysia, sarta Thailand.