Kaca spion optik nyeken kaca spion

Nyeken Eunteung

Kaca spion scanning nyaéta kaca spion galvo rectangular lightweight dipaké pikeun sistem scanning laser dua sumbu-speed tinggi. Dimensi pikeun tiap eunteung galvo diitung sasuai jeung ukuran sinar laser. Eunteung scanning dirancang kalayan reflectivity luhur 99.5% atawa saluhureuna. Kaca spion umumna dipasang dina galvanometer pikeun tujuan scanning. Pikeun kaca spion dua sumbu, ilaharna kaca spion Y boga ukuran nu leuwih gede dibandingkeun kaca spion X. Ieu alatan kanyataan yén eunteung X dipaké pikeun nyeken eunteung Y tinimbang objék langsung.

kustomisasi

Tong ngawatesan naon anu anjeun tingali. Kustomisasi tiasa sayogi pikeun produk ieu. Hayu urang terang spésifikasi anjeun dina formulir RFQ. Anjeun ogé tiasa ngotéktak kami kamampuhan manufaktur.

Jenis produkbagian JumlahUkuran Beam (mm)materialX / YUkuran L x W x T (mm x mm)
Nyeken EunteungSCM-8.4×11.5×1.058SI / BK7 / FsX18.4 x 11.5 x 1.05
Nyeken EunteungSCM-10.1×15.1×1.058SI / BK7 / FsY110.1 x 15.1 x 1.05
Nyeken EunteungSCM-10.6×25.4×1.78SI / BK7 / FsX210.6 x 25.4 x 1.7
Nyeken EunteungScm-12.6x15x1.78SI / BK7 / FsY212.6 x 15.0 x 1.7
Nyeken EunteungSCM-13.7×20.3×1.510SI / BK7 / FsX313.7 x 20.3 x 1.5
Nyeken EunteungSCM-17.7×24.4×212SI / BK7 / FsY417.7 x 24.4 x 2.0
Nyeken EunteungSCM-14.7×19.4×1.710SI / BK7 / FsX514.7 x 19.4 x 1.7
Nyeken EunteungScm-16.4x28x1.710SI / BK7 / FsY516.4 x 28.0 x 1.7
Nyeken EunteungSCM-15.7×20.2×2.512SI / BK7 / FsX615.7 x 20.2 x 2.5
Nyeken EunteungSCM-17.7×31.5×2.512SI / BK7 / FsY617.7 x 31.5 x 2.5
Nyeken EunteungScm-16x21x210SI / BK7 / FsX716.0 x 21.0 x 2.0
Nyeken EunteungScm-19x32x212SI / BK7 / FsY719 x 32 x 2
Nyeken EunteungSCM-17.2×22.5×1.212SI / BK7 / FsX817.2 x 22.5 x 1.2
Nyeken EunteungSCM-18.9×30.5×2.412SI / BK7 / FsY818.9 x 30.5 x 2.4
Nyeken EunteungSCM-18.3×24.6×3.212SI / BK7 / FsX918.3 x 24.6 x 3.2
Nyeken EunteungSCM-21.3×38.9×3.212SI / BK7 / FsY921.3 x 38.9 x 3.2
Nyeken EunteungScm-19x29x212SI / BK7 / FsX1019 x 29 x 2
Nyeken EunteungScm-23x34x215SI / BK7 / FsY1023 x 34 x 2
Nyeken EunteungScm-20x25x212SI / BK7 / FsX11 / y1420 x 25 x 2
Nyeken EunteungScm-23x30x215SI / BK7 / FsY1123 x 30 x 2
Nyeken EunteungScm-25x30x220SI / BK7 / FsX1425 x 30 x 2
Nyeken EunteungSCM-22.1×28.8×3.215SI / BK7 / FsX1222.1 x 28.8 x 3.2
Nyeken EunteungSCM-24.8×39.4×3.215SI / BK7 / FsY1224.8 x 39.4 x 3.2
Nyeken EunteungScm-24x37x415SI / BK7 / FsX1324 x 37 x 4
Nyeken EunteungScm-30x42x420SI / BK7 / FsY1330 x 42 x 4
Nyeken EunteungScm-25x35x215SI / BK7 / FsX15 / X16 / X1725 x 35 x 2
Nyeken EunteungScm-30x35x220SI / BK7 / FsY1530 x 35 x 2
Nyeken EunteungScm-32x39x220SI / BK7 / FsY1732 x 39 x 2
Nyeken EunteungScm-35x45x225SI / BK7 / FsY16 / x2035 x 45 x 2
Nyeken EunteungScm-42x65x230SI / BK7 / FsY2042 x 65 x 2
Nyeken EunteungScm-27x32x220SI / BK7 / FsX1827 x 32 x 2
Nyeken EunteungScm-21x30x215SI / BK7 / FsY1821 x 30 x 2
Nyeken EunteungScm-34x55x425SI / BK7 / FsX1934 x 55 x 4
Nyeken EunteungScm-43x63x430SI / BK7 / FsY1943 x 63 x 4
Nyeken EunteungSCM-40.1×54.9×430SI / BK7 / FsX2140.1 x 54.9 x 4
Nyeken EunteungSCM-46.7×70.1×430SI / BK7 / FsY2146.7 x 70.1 x 4
Nyeken EunteungScm-40x64x530SI / BK7 / FsX2240 x 64 x 5
Nyeken EunteungScm-47x76x530SI / BK7 / FsY2247 x 76 x 5
Nyeken EunteungScm-45x70x430SI / BK7 / FsX2345 x 70 x 4 (1.5-4)
Nyeken EunteungScm-60x80x440SI / BK7 / FsY2360 x 80 x (1.5-4)
Nyeken EunteungScm-24x37x2.525SI / BK7X2424 x 37 2.5
Nyeken EunteungScm-31x49x2.525SI / BK7Y2431 x 49 x 2.5

Formulir Kontak Kaca Produk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).

Hub Pangaweruh