Laser Optik Laser Rangefinders

Laser Rangefinders

Rangefinder laser gaduh kamampuan pikeun ngukur jarak target sareng ngirim inpormasi ka host komputer. 

  • Panon Aman
  • Jarak Aksi Panjang (3Km ~ 18Km)
  • Hampang (90g ~ 450g)
  • Konsumsi Power low 
  • Hirup Palayanan Panjang

kustomisasi

Tong ngawatesan naon anu anjeun tingali. Kustomisasi tiasa sayogi pikeun produk ieu. Hayu urang terang spésifikasi anjeun dina formulir RFQ. Anjeun ogé tiasa ngotéktak kami kamampuhan manufaktur.

bagian JumlahPikeun ukuran target (mxm)Visibiity (Km)Max WD (Km)Min WD (m)Hapus aperture (mm)Diménsi (mm)Beurat (g)
GTX3.02.3 x 2.3> 83202541 x 30 x 6990
GTX4.02.3 x 2.3> 84202541 x 30 x 6990
GTX6.02.3 x 2.3> 106202550 x 38 x 75100
GTX8.02.3 x 2.3> 158204064 x 42 x 80135
GTX10.02.3 x 2.3> 1510504793 x 70 x 50220
GTX12.02.3 x 2.3> 18125050115 x 60 x 62340
GTX15.03.0 x 3.0> 20155050125 x 85 x 58.5420
GTX18.03.0 x 3.0> 26185060125 x 100 x 70450

Rangefinder laser nyaéta alat anu ngagunakeun sinar laser pikeun ngukur jarak ka udagan. Peninjau jarak laser sering langkung dipikaresep tibatan jinis panyungsi jarak anu sanés sabab nyayogikeun pangukuran anu langkung akurat sareng tiasa dianggo dina rupa-rupa kaayaan, kalebet lampu renda sareng kondisi cuaca anu goréng. Éta ogé kawilang leutik sareng portabel, ngajantenkeun aranjeunna gampang dibawa sareng dianggo di lapangan. Rangefinder laser biasana dianggo dina aplikasi kaamanan, industri, sareng sipil dimana pangukuran jarak anu akurat penting.

Rangefinder laser biasana diwangun ku pemancar laser, panarima, sareng mikroprosesor. Pemancar laser ngirimkeun pulsa cahaya laser, anu pencét udagan sareng mantul deui ka arah panarima, anu ngadeteksi cahaya anu balik. Waktu nu diperlukeun atawa shift fase pikeun pulsa ngarambat ka udagan jeung balik diukur ku microprocessor, nu saterusna ngitung jarak ka target ngagunakeun laju cahaya dina metoda time-of-hiber atawa ngagunakeun laju cahaya. , parobahan fase, jeung frékuénsi modulasi dina métode shift fase.

Diagram Rangefinder Laser

Panjang gelombang (μm): 1.54 ± 0.02
Akurasi (%): ≥98
Kontinyu Ranging Frékuénsi (Hz): 0.5 - 5
Suhu Ambient Gawé: -40 ° C ~ + 55 ° C
Suhu Ambient Panyimpen: -55 ° C ~ + 70 ° C
Komunikasi Interface: TTL, RS232 115200bps
Catu daya (VDC): 5, 12

Formulir Kontak Kaca Produk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).

Hub Pangaweruh

Laser Rangefinder 1

Laser Rangefinder

Modul laser rangefinder gaduh kamampuan pikeun ngukur jarak target sareng ngirim inpormasi jarak ka komputer host.

Maca deui