Laser optik Bessel lénsa

Ronar-Smith® Lensa Bessel

lénsa Bessel dipaké dina aplikasi motong laser jero. Bessel beam, nu boga ukuran titik fokus leutik tur jero fokus panjang dihasilkeun ku sahingga lampu laser ngaliwatan kombinasi lénsa axicon jeung lénsa fokus. The tunability of jero fokus tina beam kaluaran ku nyaluyukeun ukuran diaméter balok input mangrupa fitur paling pikaresepeun tina sistem optik Bessel beam ieu.

kustomisasi

Tong ngawatesan naon anu anjeun tingali. Kustomisasi tiasa sayogi pikeun produk ieu. Hayu urang terang spésifikasi anjeun dina formulir RFQ. Anjeun ogé tiasa ngotéktak kami kamampuhan manufaktur.

 

bagian NoPanjang gelombang (nm)FFL (mm)Wd (mm)Max Input Beam Diaméterna (mm)Max Panjang Motong (mm)Rentang Ukuran Titik (µm)Total Panjang (mm)
BESL-355-10-D10355249.0410.70101.5<1376.00
BESL-532-10-D10532212.7011.86101.5<1202.84
BESL-1064-D10-T21064-10.80106.0-238.00
BESL-1064-D20-T121064330.0515.002012.0<5315.05

No.Énergi pulsaJumlah pulsaprekuensiJarak TitikRentang FokusHasil PotonganPangaruh Splinter
1620μJ650k55.6mmleueurGampang Pegatna
2714μJ650k35.8mmleueurGampang Pegatna
3714μJ650k45.8mmleueurGampang Pegatna
4714μJ650k55.8mmleueurGampang Pegatna
5810μJ650k36mmleueurGampang Pegatna
6810μJ650k46mmleueurGampang Pegatna
7810μJ650k56mmleueurGampang Pegatna

Formulir Kontak Kaca Produk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).

Hub Pangaweruh

Lensa Bessel 1

Lensa Bessel

Lensa bessel diwangun ku lénsa axicon sareng dua sét lénsa fokus. Cahaya collimated ngaliwatan lénsa axicon pikeun ngabentuk bessel ...

Maca deui