Laser optik Beam Shaping kalawan DOE

Beam Shaping kalawan DOE

Top Hat Beam Shaper mangrupikeun bentuk DOE anu ngarobih sinar laser input Gaussian (TEM00) janten titik inténsitas seragam tina bentuk anu dipikahoyong. titik kaluaran ieu tiasa buleud, pasagi, rectangular sakumaha dipikahoyongna. Inténsitas seragam ngamungkinkeun pikeun ujung seukeut tinimbang titik kentel inténsitas dibikeun ku titik balok Gaussian.

Bagian No.Panjang gelombang (nm)Input BeamDia (mm)F-Theta FL (mm)Ukuran DOE (mm)Bentuk BeamUkuran Beam Flat Top (μm)
DOE-SCAN-355-100C-3 * BARU *3553.010016 x 16 x 3bunder20
DOE-SCAN-355-TSL50-C * BARU *3553.55016 x 16 x 3bunder10
DOE-SCAN-355-160C * BARU *3551.016016 x 16 x 5.5bunder125
DOE-SCAN-355-160S * BARU *3553.516016 x 16 x 3alun-alun35
DOE-SCAN-532-3305323.0330-bunder120
DOE-SCAN-1064-16310647.016325.4 x 3.0rectangular164 x 125 / 201 x 126
DOE-SCAN-1064-254C10644.525416 x 16 x 3bunder116
DOE-SCAN-1064-163C10645.016325.4 x 3.0bunder118
DOE-SCAN-9.4-100940012.010025.4 x 3.0rectangular150 x 200

Formulir Kontak Kaca Produk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).

Hub Pangaweruh