Ronar-Smith® Beam Expanders

Ronar-Smith® beam expanders nungtut kualitas pangluhurna di broadening beam na collimation tanpa kompromi dina kualitas beam dimekarkeun. Urang ngahargaan kaamanan saloba urang ngalakukeun jeung anjeun bisa assured yén sakabéh expanders beam urang keur subjected kana nguji rigorous saméméh jualan pasar. Kabéh expanders beam tetep jeung zum kami anu telescopic ku alam sarta merlukeun input beam collimated bari delivering hiji beam collimated dimekarkeun dina kaluaran. 
 * Tipe G: Desain Galilean tanpa fokus internal 

kustomisasi

Tong ngawatesan naon anu anjeun tingali. Kustomisasi tiasa sayogi pikeun produk ieu. Hayu urang terang spésifikasi anjeun dina formulir RFQ. Anjeun ogé tiasa ngotéktak kami kamampuhan manufaktur.

bagian JumlahPanjang gelombang (nm)MagnificationngetikInput CA (mm)Kaluaran CA (mm)Thread ningkatnaMax. Diaméter luar (mm)Total Panjang (mm)Max. Input Beam Diaméterna (1/e(2) (mm)
BXZ-532-1-4X-D4 * BARU *5321-4XManual Ngaageungkeun12.018.0M30x118.0155.04.0
BXZ-1064-1-4X-D6 * BARU *10641-4XManual Ngaageungkeun12.030.0M30x130.0135.06.0
BXZ-1064-1-4X-G-MOT-WC10641-4XNgazum Motorized27.048.0-70.0252.012.0
BXZ-2000-1-3X20001-3XManual Ngaageungkeun10.020.0M36x141.0136.97.0@1X 5.0@3X
BXZ-1980-1-3X-CON19801-3XManual Ngaageungkeun21.039.0M53x0.7559.0161.010.0
BEX-2000-1.5X20001.5Xtetep8.031.0M30x146.085.0-
BEX-2000-2X20002Xtetep8.031.0M30x146.085.0-
BEX-2000-3X20003Xtetep8.031.0M30x146.085.0-
BEX-2000-4X20004Xtetep8.031.0M30x146.085.0-
BEX-2000-5X20005Xtetep8.031.0M30x146.085.0-
BEX-2000-6X20006Xtetep8.031.0M30x146.085.0-
BEX-2000-7X20007Xtetep8.031.0M30x146.085.0-
BEX-2000-8X20008Xtetep8.031.0M30x146.085.0-
BEX-2000-10X200010Xtetep6.031.0M30x146.085.0-
BEX-1550-2.5X15502.5Xtetep8.023.0M22x0.7534.065.2-
BEX-1550-3X15503Xtetep8.023.0M22x0.7534.070.6-
BEX-1550-7X15507Xtetep10.025.0-32.075.0-
BEX-1550-8X15508Xtetep10.030.0M22x0.7543.0102.53.0
BEX-1550-10X155010Xtetep10.058.0-65.098.0-
BEX-1550-20X155020Xtetep7.049.0M22x0.7560.0120.0-
BEX-1064-1X-MOT10641XNgazum Motorized14.018.0--95.08.0
BEX-1064-1X-V210641Xtetep18.020.0M28x133.063.8-
BEX-1064-1.2X10641.2Xtetep16.023.0M22x0.7529.054.9-
BEX-1064-1.5X10641.5Xtetep15.523.0M22x0.7525.044.5-
BEX-1064-1.5XC10641.5Xtetep12.024.0C-gunung35.067.9-
BEX-1064-2X1i10642Xtetep15.023.0M22x0.7529.050.0-
BEX-1064-2XC10642Xtetep8.024.0C-gunung35.067.9-
BEX-1064-2.5X110642.5Xtetep11.023.0M22x0.7529.084.8-
BEX-1064-2.8X10642.8Xtetep9.024.0M13x0.7530.083.5-
BEX-1064-3Xi10643Xtetep10.020.0M22x0.7526.060.0-
BEX-1064-3XC10643Xtetep10.024.0C-gunung35.067.9-
BEX-1064-4Xi10644Xtetep10.022.0M22x0.7529.081.1-
BEX-1064-5X-D810645Xtetep13.536.0M30x147.0113.08.0
BEX-1064-5X10645Xtetep10.023.0M22x0.7529.072.0-
BEX-1064-5Z110645Xtetep10.032.0M30x146.080.0-
BEX-1064-6Xi10646Xtetep5.022.0M22x0.7529.071.2-
BEX-1064-7X10647Xtetep6.023.0M22x0.7529.076.4-
BEX-1064-8Xi10648Xtetep10.023.0M22x0.7529.077.3-
BEX-1064-10X-V1106410Xtetep8.022.0M22x0.7529.083.5-
BEX-1064-13X-D4
106413Xtetep12.068.0M30x181.0198.04.0
BEX-1064-15X106415Xtetep7.528.0M30x145.099.1-
BEX-1064-15X-D4
106415Xtetep12.068.0M30x181.0198.04.0
BEX-1064-20X106420Xtetep8.028.0M22x0.7545.091.2-
BEX-1064-40X106440Xtetep8.0128.0M30x1157.0188.7-
BEX-633-3X6333Xtetep10.022.0M22x0.7533.063.7-
BEX-633-5X6335Xtetep8.023.0M22x0.7533.0110.0-
BEX-633-8X6338Xtetep11.023.5M28x0.5535.0117.5-
BEX-633-10X63310Xtetep8.023.0M22x0.7530.0146.0-
BEX-633-20X63320Xtetep8.076.0M22x0.7530.0198.0-
BEX-633-40X63340Xtetep8.0100.0M22x0.7540.0246.0-
BEX-633-50X63350Xtetep10.081.0M22x0.7530.0304.0-
BEX-532-1X5321Xtetep15.018.0M30x136.063.0-
BEX-532-1.5X5321.5Xtetep10.023.0M22x0.7530.068.8-
BEX-532-2X2-V15322Xtetep8.023.0M22x0.7533.061.5-
BEX-532-3Xi5323Xtetep8.023.0M22x0.7530.083.0-
BEX-532-4Xi5324Xtetep6.023.0M22x0.7530.083.0-
BEX-532-5Xi5325Xtetep8.024.0M22x0.7530.081.5-
BEX-532-6X25326Xtetep5.017.0-25.070.6-
BEX-532-10Xi53210Xtetep8.024.0M22x0.7530.085.3-
BEX-532-15X53215Xtetep6.032.0M30x130.085.0-
BEX-532-20X53220Xtetep6.038.0M30x140.095.2-
BEX-532-25X-D153225Xtetep10.036.0M40x0.7550.0153.01.0
BEX-450-20X45020Xtetep6.031.0M43x0.546.097.01.4
BEX-450-10X45010Xtetep9.028.0M43x0.546.085.62.5
BEX-450-7X4507Xtetep20.026.0-38.0128.02.0
BEX-450-5X4505Xtetep8.028.0M43x0.546.078.02.0
BEX-450-3X4503Xtetep8.018.0M27x0.7528.052.53.0
BEX-450-2X4502Xtetep8.018.0M27x0.7528.052.53.0
BEX-450-1.5X4501.5Xtetep8.018.0M43x0.528.052.55.0
BEX-405-1.5X4051.5Xtetep8.026.0M30x146.062.3-
BEX-405-2X4052Xtetep8.026.0M30x146.062.3-
BEX-405-3X-V14053Xtetep8.018.0M22x0.7528.052.5-
BEX-405-5X4055Xtetep8.028.0M30x146.078.0-
BEX-405-7X-V14057Xtetep8.026.0M30x136.064.0-
BEX-405-10X40510Xtetep9.028.0M30x146.085.6-
BEX-405-20X40520Xtetep6.031.0M30x146.077.0-
BEX-355-1X3551Xtetep15.018.0M30x136.061.0-
BEX-355-1.5X3551.5Xtetep6.024.0M30x146.076.5-
BEX-355-2X-V13552Xtetep8.028.0M30x146.082.07.0
BEX-355-2X23552Xtetep6.023.0M22x0.7533.057.0-
BEX-355-2.5X3552.5Xtetep12.023.4M30x136.061.0-
BEX-355-3X-D13553Xtetep4.05.0M13x0.516.038.91.2
BEX-355-3X3553Xtetep6.024.0M30x146.077.3-
BEX-355-4X-V13554Xtetep8.028.0M30x146.082.0-
BEX-355-5X3555Xtetep6.028.0M30x146.073.5-
BEX-355-7X3557Xtetep6.028.0M30x146.088.1-
BEX-355-7X-D13557Xtetep4.09.6M14x0.516.054.01.0
BEX-355-8X3558Xtetep6.028.0M30x146.084.0-
BEX-355-10X-V135510Xtetep9.028.0M30x146.097.02.0
BEX-355-10X-D0.835510Xtetep8.018.0M22x0.7528.071.50.8
BEX-355-10X-D135510Xtetep4.013.6M18x0.520.050.01.0
BEX-355-15X-D135515Xtetep4.019.0M24x0.527.069.01.0
BEX-355-20X-V135520Xtetep10.028.0M30x146.097.0-
BEX-355-30X35530Xtetep8.036.0M30x145.0173.01.0
BEX-266-1.5X2661.5Xtetep8.024.0M22x0.7530.063.7-
BEX-266-2X2662Xtetep8.024.0M22x0.7530.073.0-
BEX-266-3X2663Xtetep10.023.0M22x0.7530.068.7-
BEX-266-5X2665Xtetep10.023.0M22x0.7530.069.6-
BEX-266-10X26610Xtetep6.023.0M22x0.7530.095.6-
BEX-266-20X26620Xtetep1.530.0M22x0.7530.096.0-
BEX-3.9-14X390014Xtetep11.049.0M30x160.0113.03.0
BEX-9.4-1X94001Xtetep16.018.0-20.044.1-
BEX-9.4-2X94002Xtetep16.523.0-20.051.0-
BEX-9.4-2.5X94002.5Xtetep13.021.0-20.056.0-
BEX-9.4-3X194003Xtetep10.022.0-20.032.5-
BEX-9.4-3X294003Xtetep18.030.0-20.061.0-
BEX-9.4-4Z194004Xtetep10.020.0-20.069.0-
BEX-9.4-5Z194005Xtetep13.023.0-20.037.0-
BEX-10.6-1X106001Xtetep16.018.0-20.027.9-
BEX-10.6-2Z1-V1106002Xtetep10.723.0M22x0.7532.054.5-
BEX-10.6-2Z3i-V1106002Xtetep15.528.0M22x0.7536.059.0-
BEX-10.6-2.5Z2i106002.5Xtetep16.021.0-20.060.0-
BEX-10.6-3Z2i106003Xtetep10.020.0M33x0.7540.054.9-
BEX-10.6-3Z5i106003Xtetep16.036.0M22x0.7528.059.0-
BEX-10.6-3Z6i106003Xtetep15.528.0M22x0.7528.059.0-
BEX-10.6-3.5Z106003.5Xtetep10.516.0M16x0.7528.071.0-
BEX-10.6-4Z1i106004Xtetep10.020.0M33x0.7540.069.8-
BEX-10.6-4Z2i106004Xtetep15.028.0M22x0.7528.071.0-
BEX-10.6-5Z1i106005Xtetep13.023.0M22x0.7530.070.0-
BEX-10.6-6Zi106006Xtetep11.026.0M33x0.7540.054.9-
BEX-10.6-6Z1i106006Xtetep11.036.0M22x0.7532.050.0-
BEX-10.6-8Z1106008Xtetep13.033.0M22x0.7536.048.1-
BEX-10.6-8Z2106008Xtetep10.523.4M22x0.7528.057.4-
BEX-10.6-10Z1i1060010Xtetep10.036.0M22x0.7528.061.0-
BEX-10.6-12X1060012Xtetep10.036.0M22x0.7544.075.5-
BEX-10.6-15X1060015Xtetep10.040.0M22x0.7536.060.0-
BEX-10.6-20X1060020Xtetep9.052.0M25x0.7520.027.9-
BEX-10.6-30X1060030Xtetep16.097.0M41x0.75108.0145.03.0
BEX-10.6-1.5Z106001.5Xtetep12.014.0M22x0.7528.071.0-
BEX-10.6-2Z4106002Xtetep10.015.0M22x0.7536.067.3-
BEX-10.6-2.5Z106002.5Xtetep10.015.0M22x0.7530.070.0-
BEX-10.6-2.5Z1106002.5Xtetep10.016.0M22x0.7532.076.0-
BEX-10.6-3Z1106003Xtetep10.016.0M22x0.7544.075.0-
BEX-10.6-3.3Z1106003.3Xtetep10.015.0M22x0.7544.0121.7-
BEX-10.6-3Z3T106003Xtetep10.016.0M16x0.7520.037.0-
BEX-10.6-3.5Z106003.5Xtetep10.516.0M22x0.7544.0125.0-
BEX-10.6-4Z106004Xtetep8.015.0M30x150.0109.2-
BEX-10.6-5Z106005Xtetep10.016.0M30x153.0118.4-
BEX-10.6-6Z2106006Xtetep10.015.0M30x165.0144.0-
BET0101.5106001.5Xtetep23.028.0M30x139.675.2-
BET0102A106002Xtetep23.028.0M30x139.675.6-
BET0102.5106002.5Xtetep23.028.0M30x139.675.6-
BET0103A106003Xtetep23.028.0M30x139.669.9-
BET0104A106004Xtetep23.028.0M30x139.675.2-
BET0105A106005Xtetep23.028.0M30x139.672.1-
BET0106A106006Xtetep23.028.0M30x139.672.1-
BET0107A106007Xtetep23.028.0M30x139.679.1-
BET0108A106008Xtetep23.028.0M30x139.677.4-
BET0109A106009Xtetep23.028.0M30x139.688.0-
BET0110A1060010Xtetep18.030.0M30x137.688.0-
BET0101.5-WC106001.5XCai Asik23.028.0M32x0.7550.072.0-
BET0102A-WC106002XCai Asik23.028.0M32x0.7550.072.0-
BET0102.5-WC106002.5XCai Asik23.028.0M32x0.7550.072.0-
BET0103A-WC106003XCai Asik23.028.0M32x0.7550.072.0-
BET0104A-WC106004XCai Asik23.028.0M32x0.7550.072.0-
BET0105A-WC106005XCai Asik23.028.0M32x0.7550.072.0-
BET0106A-WC106006XCai Asik23.028.0M32x0.7550.072.0-
BET0107A-WC106007XCai Asik23.028.0M32x0.7550.072.0-
BET0108A-WC106008XCai Asik23.028.0M32x0.7550.072.0-
BET0110A-WC1060010XCai Asik23.028.0M32x0.7550.072.0-
BXZ-1550-1-4X15501X – 4XManual Ngaageungkeun23.028.0--126.813.0@1X 12.0@4X
BXZ-1550-2-8X-D6
15502X – 8XManual Ngaageungkeun15.055.0M32x0.7587.0218.011.0@3X 6.0@8X
BXZ-1064-1-3X-A110641X – 3XManual Ngaageungkeun23.038.0--131.310.0@1X 8.0@3X
BXZ-1064-1-4X10641X – 4XManual Ngaageungkeun23.028.0--176.03.0@1X 2.0@4X
BXZ-1064-1-4X-G-48OP
10641X – 4XManual Ngaageungkeun22.048.0M72x182.0241.013.0@1X 9.0@4X
BXZ-1064-1-8V10641X – 8XManual Ngaageungkeun12.033.0M51x0.7554.0162.05.0@1X 3.0@8X
BXZ-1064-2-4X-G710642X – 4XManual Ngaageungkeun12.034.0--187.57.0@2X 6.5@4X
BXZ-1064-2-8X-A10642X – 8XManual Ngaageungkeun16.060.0M34x0.75-212.78.0@2X 5.0@8X
BXZ-1064-2-8V10642X – 8XManual Ngaageungkeun12.033.0M51x0.7554.0158.55.0@2X 3.0@8X
BXZ-1064-2-8X-G-V210642X – 8XManual Ngaageungkeun12.032.0M53 x 0.7564.0220.06.0@2X 2.5@8X
BXZ-1064-2-10X10642X – 10XManual Ngaageungkeun23.035.0--172.08.0@2X 3.0@10X
BXZ-1064-1-3X-G10641X – 3XManual Ngaageungkeun16.026.0--120.09.0@1X 5.0@3X
BXZ-1064-0.5-2X-D10-CON10640.5X – 2XManual Ngaageungkeun18.032.0M51x0.7555.5150.010.0
BXZ-980-1-3X-A1-CON9801X – 3XManual Ngaageungkeun19.037.0M55x0.7560.0141.510.0
BXZ-532-1-3X5321X – 3XManual Ngaageungkeun23.023.0--110.06.0@1X 5.5@3X
BXZ-532-1-4X5321X – 4XManual Ngaageungkeun23.028.0--141.86.0@1X 4.0@4X
BXZ-532-1-8V5321X – 8XManual Ngaageungkeun12.033.0M51x0.7554.0162.03.0@1X 3.0@8X
BXZ-532-2-6X5322X – 6XManual Ngaageungkeun23.011.0--89.03.0@2X 1.0@6X
BXZ-532-2-8V5322X – 8XManual Ngaageungkeun12.033.0M51x0.7554.0158.55.0@2X 2.0@8X
BXZ-532-2-10X5322X – 10XManual Ngaageungkeun23.035.0--172.08.0@2X 3.0@10X
BXZ-532-1-3X-G5321X – 3XManual Ngaageungkeun23.026.0--120.09.0@1X 5.0@3X
BXZ-532-1-5X-G35321X – 5XManual Ngaageungkeun23.028.0--246.06.0@1X 3.0@5X
BXZ-532-2-8X-G-V25322X – 8XManual Ngaageungkeun12.032.0M53x0.7564.0220.06.0@2X 2.5@8X
BXZ-355-1-3X3551X – 3XManual Ngaageungkeun23.038.0--131.06.0@1X 5.0@3X
BXZ-355-1-4X3551X – 4XManual Ngaageungkeun23.028.0--138.05.0@1X 4.0@4X
BXZ-355-1-8V3551X – 8XManual Ngaageungkeun12.033.0M51x0.7554.0162.03.5@1X 2.5@8X
BXZ-355-2-4X-G73552X – 4XManual Ngaageungkeun12.034.0--179.57.0@2X 6.0@4X
BXZ-355-2-8V3552X – 8XManual Ngaageungkeun12.033.0M51x0.7554.0158.54.0@2X 2.0@8X
BXZ-355-2-8X-QA3552X – 8XManual Ngaageungkeun23.060.0--200.86.0@2X 4.0@8X
BXZ-355-2-10X3552X – 10XManual Ngaageungkeun23.035.0--172.08.0@2X 3.0@10X
BXZ-355-1-3X-G3551X – 3XManual Ngaageungkeun23.026.0--120.09.0@1X 5.0@3X
BXZ-355-2-8X-G-V23552X – 8XManual Ngaageungkeun12.032.0M53x0.7564.0220.06.0@2X 2.5@8X
BXZ-266-1-7X2661X – 7XManual Ngaageungkeun23.032.0--191.85.0@1X 3.0@7X
BXZ-266-2-7X2662X – 7XManual Ngaageungkeun23.032.0--180.35.0@2X 3.0@7X
BXZ-257-1-5X-G4
2571X -5XManual Ngaageungkeun12.028.0M54x0.7565.0199.04.0
BXZ-9.4-0.25-2X94000.25X – 2XManual Ngaageungkeun23.038.0--119.910.0@0.5X 10.0@2X
BXZ-9.4-0.3-1X94000.3X – 1XManual Ngaageungkeun23.014.0--82.39.0@0.3X 10.0@1X
BXZ-9.4-0.5-3X94000.5X – 3XManual Ngaageungkeun23.038.0--138.010.0@0.5X 8.0@3X
BXZ-9.4-1-3X94001X – 3XManual Ngaageungkeun23.030.0--126.49.0@1X 6.0@3X
BXZ-9.4-1-4X94001X – 4XManual Ngaageungkeun23.048.0--140.910.0@1X 8.0@4X
BXZ-9.4-2-8X94002X – 8XManual Ngaageungkeun23.036.0--172.06.0@2X 3.0@8X
BXZ-9.4-0.5-3X-G894000.5X – 3XManual Ngaageungkeun23.058.0--383.08.0@0.5X 5.0@3X
BXZ-9.4-1-4X-G794001X – 4XManual Ngaageungkeun23.049.0--252.07.0@1X 3.0@4X
BXZ-9.6-1-4X-V296001X -4XManual Ngaageungkeun17.038.0M55 x 0.75-160.0-
BXZ-10.6-0.25-2X106000.25X – 2XManual Ngaageungkeun23.030.0M50 x 150.0120.010.0@0.5X 10.0@2X
BXZ-10.6-0.5-3X106000.5X – 3XManual Ngaageungkeun23.038.0--138.010.0@0.5X 8.0@3X
BXZ-10.6-1-3X106001X – 3XManual Ngaageungkeun18.030.0--126.49.0@1X 6.0@3X
BXZ-10.6-1-4X-B106001X – 4XManual Ngaageungkeun18.048.0M66 x 0.75-140.910.0@1X 8.0@4X
BXZ-10.6-1-4X-V2106001X – 4XManual Ngaageungkeun17.038.0M55 x 0.75-160.0-
BXZ-10.6-2-6X-A106002X – 6XManual Ngaageungkeun23.028.0--213.03.5@2X 3.0@6X
BXZ-10.6-2-8X106002X – 8XManual Ngaageungkeun23.036.0--182.05.0@2X 3.0@8X
BXZ-10.6-1-4X-G106001X – 4XManual Ngaageungkeun23.028.0--150.06.0@1X 4.0@4X
BXZ-10.6-1.5-3X-G9106001.5X – 3XManual Ngaageungkeun23.038.0--114.57.0@1.5X 9.0@3X
BXZ-1550-1-4X-MOT15501X – 4XNgazum Motorized23.028.0--277.013.0@1X 12.0@4X
BXZ-1550-0.5-5X-MOT15500.5X – 5XNgazum Motorized23.040.0--225.94.0@0.5X 2.0@5X
BXZ-1064-0.5-2X-D10-MOT10640.5X – 2XNgazum Motorized18.032.0--150.010.0
BXZ-1064-1-3X-MOT10641X – 3XNgazum Motorized23.028.0--179.28.0@1X 6.0@3X
BXZ-1064-1-8X-MOT10641X – 8XNgazum Motorized23.032.0--159.06.0@1X 3.0@8X
BXZ-532-1-4X-G-MOT5321X – 4XNgazum Motorized23.018.0--168.05.0@1X 2.0@4X
BXZ-532-1-8X-MOT5321X – 8XNgazum Motorized23.032.0--159.06.0@1X 2.0@8X
BXZ-355-1-8X-MOT3551X – 8XNgazum Motorized23.032.0--136.04.0@1X 2.0@8X
BXZ-266-1-3X-G2661 – 3XManual Ngaageungkeun16.026.0M46x150.0120.06.0@1X 3.0@4X
BXZ-266-1-7X-MOT2661X – 7XNgazum Motorized23.032.0--136.05.0@1X 3.0@7X
BXZ-257-1-5X-G4-MOT
2571X – 5XNgazum Motorized12.028.0-50.0207.07.0@1X 4.0@5X
BXZ-9.4-0.25-2X-MOT94000.25X – 2XNgazum Motorized23.032.0--130.012.0
BXZ-9.4-2-8X-MOT94002X – 8XNgazum Motorized23.036.0--190.06.0@2X 3.0@8X
BXZ-10.6-1-3X-MOT106001X – 3XNgazum Motorized23.038.0--199.08.0@1X 6.0@3X
BXZ-10.6-1-4X-MOT106001X – 4XNgazum Motorized23.047.0--189.010.0@1X 8.0@4X
BXZ-10.6-2-6X-MOT106002X – 6XNgazum Motorized23.028.0--213.03.5@2X 3.0@6X
BXZ-10.6-2-8X-MOT106002X – 8XNgazum Motorized23.030.0--190.05.0@2X 3.0@8X

A expander sinar laser mangrupa alat optik dipaké pikeun ngaronjatkeun diaméter sinar laser. Tujuan tina hiji expander beam nyaéta pikeun ngurangan divergence tina sinar laser, nu kacenderungan tina beam mun nyebarkeun kaluar sakumaha eta ngumbara. Ku ngaronjatna diaméter balok, expander beam ngurangan divergénsi, sahingga beam ngarambat salajengna tanpa nyebarkeun kaluar teuing.

A expander sinar laser has diwangun ku dua lénsa disimpen dina jarak nu tangtu, kalawan jarak antara lénsa sarua jeung jumlah panjang fokus maranéhanana. Lensa kahiji diverges sinar laser ka diaméter nu leuwih gede, jeung lénsa kadua lajeng collimates sinar digedékeun jadi paralel. Jumlah ékspansi ditangtukeun ku babandingan panjang fokus dua lenses.

Expander sinar laser biasana dianggo dina mesin laser, motong laser, sareng aplikasi nyirian laser, dimana sinar laser anu tepat sareng fokus diperyogikeun. Éta ogé tiasa dianggo dina panalungtikan ilmiah, sapertos dina spéktroskopi laser atanapi mikroskop.

Ieu léngkah umum pikeun ngagunakeun panyebaran sinar laser:

  1. Nyetél expander sinar laser: Pasang expander sinar laser kana platform stabil atawa bangku optik. Pastikeun palabuhan input sareng kaluaran saluyu sareng aman.
  2. Sambungkeun laser: Sambungkeun sumber laser ka port input tina expander beam. Mastikeun yén laser nu bener difokuskeun tur Blok.
  3. Saluyukeun expander beam: Gumantung kana jenis expander beam, saluyukeun elemen optik rék dilegakeun atawa collimate sinar laser. Sababaraha expanders beam gaduh lenses adjustable atawa kaca spion, sedengkeun nu sejenna bisa merlukeun pamakéan optik tetep.
  4. Pariksa profil balok: Paké profiler balok atawa alat ukur séjén pikeun mariksa profil spasial sarta divergénsi balok dimekarkeun. Saluyukeun expander beam sakumaha diperlukeun pikeun ngahontal kualitas beam nu dipikahoyong.
  5. Paké beam dimekarkeun: Sakali expander beam diatur leres, make beam dimekarkeun pikeun aplikasi nu dipikahoyong, kayaning motong laser, las, atawa nyirian.

Penting pikeun dicatet yén kaamanan laser kedah janten prioritas utama nalika damel sareng laser sareng panyebaran sinar laser. Salawasna nganggo kacamata pelindung anu pas sareng turutan sadaya pedoman sareng peraturan kaamanan.

Anu ngajadikeun produk beam expander unik nyaéta input panjang gelombang lega anu kami bawa sareng jasa kustomisasi anu kami nyayogikeun pikeun palanggan anu peryogi syarat khusus dina jalur industri sareng produksina. Parameter anu kami tiasa nyayogikeun kustomisasi kalebet panyaring khusus panjang gelombang, palapis anti-pantulan, pilihan faktor pembesaran, aperture jelas input / output, sareng inténsitas sinar maksimal.

Panyebaran Beam Tetep (BEX)Manual Zoom Beam Expander (BXZ)Ngagedekeun Beam Zoom Bermotor (BXZ-MOT)

Beam expander dina ngembangkeun sistem laser ieu garapan pikeun calibrating rupa elemen. Diaméter sinar laser dina kaluaran sistem laser diadaptasi kana diaméterna diperlukeun dina input lensa obyektif. The beam expander ogé utamana dipaké dina prosés laser-bahan.

expanders beam dibereskeun ogé dirancang pikeun aplikasi ékspansi beam husus kayaning ukiran laser. Éta ogé ngagaduhan lapisan anti-pantulan sareng transmissivity tinggi pikeun maksimalkeun efisiensi ékspansi balok sareng ngirangan karugian. Karugianna aya dina faktor pembesaran tetep sareng aplikasi anu meryogikeun ukuran pancaran kaluaran henteu tiasa dilaksanakeun.

Magnification: 1x - 50x
Beam divergénsi: bisa diatur
Jinis Desain: Galiléa
Stabilitas nunjuk: < 1 mréd
Panjang gelombang: 266 / 355 / 405 / 532 / 633 / 1064 / 1550 / 2000 / 9400 / 10600nm

Zoom Beam Expander akun pikeun short-fall of fixed beam expander ku ngidinan pamaké pikeun ngepaskeun sacara manual kana faktor magnification diperlukeun, gumantung kana rupa prosés nu diperlukeun. Expander beam ieu ogé dirancang pikeun aplikasi kakuatan tinggi dimana pangaluyuan magnification bisa jadi diperlukeun.

Konsep zoom beam expander berpungsi dina tahap tarjamah internal jeung mékanisme fokus pikeun nyaluyukeun jeung akun pikeun parobahan magnification terus. Ogé butuh divergence laser kana tinimbangan sarta ngalakukeun pangaluyuan relatif tanpa mangaruhan panjang perumahan sakabéh.

Magnification: Zum kontinyu
Beam divergénsi: bisa diatur
Stabilitas nunjuk: <1 mrad
Jenis Operasi: padoman
Panjang gelombang: 266 / 355 / 405 / 532 / 633 / 1064 / 1550 / 2000 / 9400 / 10600nm

Motorized Zoom Beam Expander akun pikeun short-fall of fixed beam expander ku ngamungkinkeun pamaké pikeun nyetel otomatis kana faktor magnification diperlukeun, gumantung kana rupa prosés nu diperlukeun. Expander beam ieu ogé dirancang pikeun aplikasi kakuatan tinggi dimana pangaluyuan magnification bisa jadi diperlukeun.

Konsep zoom beam expander berpungsi dina tahap tarjamah internal jeung mékanisme fokus pikeun nyaluyukeun jeung akun pikeun parobahan magnification terus. Ogé butuh divergence laser kana tinimbangan sarta ngalakukeun pangaluyuan relatif tanpa mangaruhan panjang perumahan sakabéh.

Laju adjustment: per magnification 5 detik
Tingkat baud: 9600 bit/detik
Kakuatan Input: 9V
panganteur: RS232 jeung USB
Stabilitas nunjuk: <1 mrad
Panjang gelombang: 266 / 355 / 405 / 532 / 633 / 1064 / 1550 / 2000 / 9400 / 10600nm

CO2 Beam Expander - UniBetCO2 Beam Expander - MiniBetCO2 Cai Cool Beam Expander (BET-WC)

UniBET runtuyan beam expanders dimekarkeun pikeun kakuatan luhur (> 100w) CO2 laser tanpa cai tiis. Mibanda diménsi luar konsisten tur nyambungkeun thread M30x1.

Collimation tina COlaser: > 100W
Magnifications Maneuh:
1.5x - 10x
desain:
Galiléa
adjustable:
Divergence

Runtuyan MiniBET ukuranana leuwih leutik, kabeh boga diaméter éksternal sarua 20mm, total rentang mimitian ti sabudeureun 28mm mun 70mm wungkul. Thread M16x0.75 sarta loba dilarapkeun dina CO kompak2 Sistim laser.

Collimation tina COlaser: > 100W
Magnifications Maneuh:
1.5x - 6x
desain:
Galiléa
adjustable:
Divergence

A expander sinar laser dirancang pikeun ngaronjatkeun diaméter hiji beam kaluaran collimated. Hal ieu dianggo dina aplikasi sapertos scanning laser, interferometer, sareng sensing jauh. BET-WC Series cai cooler beam expanders dimekarkeun pikeun kakuatan malah leuwih luhur (> 200W) CO2 lasers kalawan konsistensi dina dimensi luar sarta sambungan pipa cai.

Collimation tina COlaser: > 200W
Magnifications Maneuh:
1.5x - 10x
desain:
Galiléa
adjustable:
Divergence

Formulir Kontak Kaca Produk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).

Hub Pangaweruh