Optik Laser

Optik laser ngawengku rarancang, fabrikasi, jeung karakterisasi komponén optik laser sarta sistem dina skala husus atawa lega panjang gelombang wewengkon spéktral UV, Visible, jeung IR nu ngamanipulasi lampu laser dipaké dina sababaraha industri. Ieu ngawengku ngembangkeun lénsa laser, kaca spion optik, prisma, jandéla optik, saringan, DOEs, beam splitters, Sarta séjén komponén optik.

Optik laser maénkeun peran anu penting pikeun museurkeun, ngirimkeun, ngagambarkeun, sareng ngarobih / ngarobih sinar laser dina ngahontal tugas khusus. Éta sacara saksama dirancang sareng terpadu pikeun ngontrol sipat sinar laser, ngamungkinkeun panggunaan téknologi laser anu tepat sareng efisien. dina sagala rupa aplikasi sakuliah widang béda kawas motong laserlas laserlaser nyirian jeung ukiranngolah bahan laserperlakuan médis laserscanning laser, serat optik, spéktroskopi laser, pertahanan sareng kaamanan, sareng pencitraan biomedis.

Sistem optik

Modul Aplikasi laser

Élmu Precision

kamampuhan

MICRO-LAM Inten Ngaktipkeun Laser Dibantuan Alat

Optik Adat

Teu tiasa mendakan optik luar-rak pikeun sarat khusus anjeun? Parios kamampuan manufaktur optik khusus kami sareng mimitian nyaluyukeun optik anjeun sareng kami ayeuna.

Zemax OpticStudio Software

Desain optik

Tim desain optik kami diwangun ku desainer optik anu berpengalaman sareng berbakat anu khusus dina nyiptakeun desain optik khusus pikeun rupa-rupa aplikasi.

Kustomisasi Sistim

Kustomisasi Sistim

Milarian solusi fotonik kualitas luhur sareng sistem khusus? tim R&D kami dilengkepan pangalaman mangtaun-taun sareng kaahlian jero dina ngaropea sistem anjeun.