Hub Pangaweruh

Hub Pengetahuan 11

Beam Expander

nu Ronar-Smith® Beam Expander nungtut panyebaran pancaran sareng kualitas kolimasi pangluhurna tanpa kompromi dina ...

Maca deui
Hub Pengetahuan 13

Beam Shaper

Bentuk sinar laser mangrupikeun téknik poténsial pikeun ngaoptimalkeun aplikasi pangolahan bahan laser dina ningkatkeun permukaan ...

Maca deui
Hub Pengetahuan 15

Lensa Bessel

Lensa bessel diwangun ku lénsa axicon sareng dua sét lénsa fokus. Lampu kolimat...

Maca deui
Hub Pengetahuan 21

F-Theta Scan Lénsa

Ronar-Smith® F-Theta Scan Lénsa dirancang sacara saksama sareng didamel pikeun sajumlah ageung aplikasi laser....

Maca deui
Hub Pengetahuan 27

Lensa Tujuan IR

Lensa obyektif infra red mangrupa bagian integral tina sistem visi infra red, nu dipaké ...

Maca deui
Hub Pengetahuan 29

Attenuator laser

Atenuator laser mangrupikeun alat optik anu tiasa ngirangan kakuatan optik atanapi inténsitas ...

Maca deui
Hub Pengetahuan 31

Laser Calroimetry

MatCalorie ™ nyaéta sistem pangukuran nyerep komérsial munggaran di dunya pikeun komponén optik. Sasuai jeung ...

Maca deui
Hub Pengetahuan 33

Laser beberesih Bubuka

Téknologi beberesih laser ngarujuk kana pamakean sinar laser énergi anu luhur pikeun nyirnakeun permukaan ...

Maca deui
Hub Pengetahuan 35

Laser Dazzler

Dazzler laser mangrupikeun jinis alat énggal anu samentawis nganonaktipkeun targetna ku lampu kilat ...

Maca deui
Hub Pengetahuan 39

Laser Rangefinder

Modul laser rangefinder gaduh kamampuan pikeun ngukur jarak target sareng ngirim jarak ...

Maca deui
Hub Pengetahuan 43

LaserEllips™

Seuseueurna permukaan komponén optik nunjukkeun polarisasi isotropik. Sanajan kitu, kajadian non-normal bisa megatkeun simétri, ...

Maca deui
Hub Pengetahuan 47

Visi Mesin pikeun Bahan Tembus

Kamampuh ngolah gambar terpadu babarengan, kalawan kamampuhan optik / mékanis / éléktronika, bisa nganteurkeun solusi sistem-tingkat pikeun industri manufaktur.

Maca deui
Hub Pengetahuan 49

Mikro-Lénsa Array

Lensa mikro nyaéta lénsa sub-mikrométer (sering nepi ka 10 mikron), ilaharna dijieun ku silika lebur alatan ...

Maca deui
Hub Pengetahuan 51

Pertengahan IR Borescope

Borescope Mid-IR mangrupikeun alat pencitraan kalayan syarat anu tiasa disaluyukeun pikeun pamariksaan anu jelas di daérah anu sulit diakses, sapertos ...

Maca deui
Hub Pengetahuan 57

Optik Super-Digosok

Salah sahiji mesin téknologi dina jasa photonics nilai-nambah luhur nyaéta di wewengkon kakuatan tinggi ...

Maca deui
Hub Pengetahuan 59

Lensa SWIR

Cahaya infra beureum gelombang pondok (SWIR) mangrupikeun sadetik tina spéktrum éléktromagnétik biasana dina 0.9μm dugi ka ...

Maca deui
Hub Pengetahuan 61

Detéktor lénsa UV

Nalika alat-alat tegangan luhur ngaluarkeun listrik, arc discharge tiasa kajantenan gumantung kana kakuatan médan listrik, salami ...

Maca deui
Hub Pengetahuan 63

Variabel Beam Splitter

aplikasi laser precision merlukeun kontrol kakuatan rupa. Splitter balok variabel kalayan rentang dinamis anu ageung ...

Maca deui