Imaging Optik IR Optik Infrabeureum Optik Shortwave Infrabeureum lénsa SWIR lénsa

Lénsa SWIR

Pita panjang gelombang Shortwave Infrabeureum (SWIR) nawiskeun kaunggulan pencitraan anu unik tibatan pita termal anu katingali sareng anu sanés. Ieu quietly earning tempat tumuwuh dina visi mesin industri pikeun inspeksi dewan éléktronik, bahan / asihan dahareun, inspeksi sél surya, inspeksi kualitas, sarta dina aplikasi kaamanan. Lénsa SWIR dianggo dimana detéktor atanapi kaméra sanés henteu sénsitip pikeun pangakuan detil anu terbatas.

kustomisasi

Tong ngawatesan naon anu anjeun tingali. Kustomisasi tiasa sayogi pikeun produk ieu. Hayu urang terang spésifikasi anjeun dina formulir RFQ. Anjeun ogé tiasa ngotéktak kami kamampuhan manufaktur.

bagian JumlahPanjang gelombang (µm)Panjang fokus (mm)Tipe PokusF#BWD (mm)GunungDetektor
Infra-SW2003.0-21 * BARU *0.9 - 1.7200padoman3.012.5C-Gunung1280 x 1024, 10µm
Infra-SW122.5-151.5 - 5.012padoman2.533.1Bayonét640 x 512, 15µm
Infra-SW252.5-151.5 - 5.025padoman2.533.1Bayonét640 x 512, 15µm
Infra-SW253.0-171.5 - 5.025padoman3.033.1Bayonét1024 x 768, 17µm
Infra-SW502.5-151.5 - 5.050padoman2.533.1Bayonét640 x 512, 15µm
Infra-SW502.3-171.5 - 5.050padoman2.339.4Bayonét1024 x 768, 17µm
Infra-SW1002.3-171.5 - 5.0100padoman2.333.1Bayonét1024 x 768, 17µm
Infra-SW1002.5-151.5 - 5.0100padoman2.533.1Bayonét640 x 512, 15µm
Infra-SW2002.5-151.5 - 5.0200padoman2.533.1Bayonét640 x 512, 15µm
Infra-SW252.5-300.9 - 2.525padoman2.513.5C-gunung320 x 256, 30µm
Infra-SW352.0-300.9 - 2.535padoman2.013.4C-gunung320 x 256, 30µm
Infra-SW502.0-300.9 - 2.550padoman2.013.5C-gunung320 x 256, 30µm
Infra-SW752.0-300.9 - 2.575padoman2.013.5C-gunung320 x 256, 30µm
Infra-SW1002.0-300.9 - 2.5100padoman2.013.5C-gunung320 x 256, 30µm
Infra-SW2002.0-300.9 - 2.5200padoman2.013.5C-gunung320 x 256, 30µm

Formulir Kontak Kaca Produk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).

Hub Pangaweruh

Lensa SWIR 3

Lensa SWIR

Cahaya infra-beureum gelombang pondok (SWIR) mangrupikeun sadetik tina spéktrum éléktromagnétik biasana dina rentang 0.9μm dugi ka 2.5μm sahingga henteu katingali ku manusa ...

Maca deui