Imaging Optik IR Optik Infrabeureum Optik Shortwave Infrabeureum lénsa SWIR lénsa

Baku + Close-up IR Lenses

Lénsa rubakpita IR standar dipasangkeun sareng lénsa close-up anu sayogi pikeun ngahontal jarak fokus anu langkung pondok.

kustomisasi

Tong ngawatesan naon anu anjeun tingali. Kustomisasi tiasa sayogi pikeun produk ieu. Hayu urang terang spésifikasi anjeun dina formulir RFQ. Anjeun ogé tiasa ngotéktak kami kamampuhan manufaktur.

Bagian No.Panjang gelombang (μm)Panjang fokus (mm)F#Ukuran DetektorGunungSadia Close-up lénsa
Infra-SW252.5-15-CLUP1.5-5.0252.5640 × 512, 15μmBayonét100cm
Infra-SW502.5-15-CLUP1.5-5.0502.5640 × 512, 15μmBayonét500cm
Infra-SW1002.5-15-CLUP1.5-5.01002.5640 × 512, 15μmBayonét1m
Infra-MW252.0-15-CLUP3.0-5.0252640 × 512, 15μmM32x190cm
Infra-MW252.0-10-CLUP3.0-5.02521920 × 1536, 10μmFlange200cm, 300cm
Infra-MW502.0-15-CLUP3.0-5.0502640 × 512, 15μmFlange100cm, 250cm, 500cm
Infra-MW1002.0-15-CLUP3.0-5.01002640 × 512, 15μmFlange300cm, 500cm

Formulir Kontak Kaca Produk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).

Hub Pangaweruh