IR Optik Infrabeureum Optik IR Lensa Infrabeureum Lensa Sniperscope Lensa Lingkup Lensa

Lensa Sniper Lingkup

Lensa lingkup sniper IR nempatkeun reticule nargétkeun dina gambar anu digedékeun dina waktos wengi. Disebut oge lingkup night vision atawa lingkup termal sabab ngagunakeun lampu IR atawa ngagedekeun lampu taram pikeun ngadeteksi udagan dina kajauhan. Ieu loba dipaké dina teropong, laser rangefinders, kompas, GPS, teleskop, jeung alat navigasi lianna.

kustomisasi

Tong ngawatesan naon anu anjeun tingali. Kustomisasi tiasa sayogi pikeun produk ieu. Hayu urang terang spésifikasi anjeun dina formulir RFQ. Anjeun ogé tiasa ngotéktak kami kamampuhan manufaktur.

bagian JumlahPanjang gelombang (µm)Panjang fokus (mm)FOV (°)F#BWD (mm)GunungDetektor
Infra-SS191.1-188.0 - 12.01934.9 (H) x 24.2 (V)1.118M45 x 1640 x 480 – 17µm
Infra-SS251.1-188.0 - 12.02524.5 (H) x 18.5 (V)1.118M45 x 1640 x 480 – 17µm
Infra-SS251.0-13.3/17.848.0 - 12.02524.5 (H) x 18.5 (V)1.013.3/17.84M34 x 0.75 / M38 x 1640 x 480 – 17µm
Infra-SS381.3-16.998.0 - 12.03816 (H) x 12 (V)1.316.99M26 x 0.75640 x 480 – 17µm
Infra-SS401.0-148.0 - 12.04015.4 (H) x 11.6 (V)1.014M38 x 1384 x 288 – 17µm
Infra-SS501.2-188.0 - 12.05012.4 (H) x 9.3 (V)1.218M45 x 1640 x 480 – 17µm
Infra-SS501.0-17.848.0 - 12.05012.4 (H) x 9.3 (V)1.017.84M38 x 1640 x 480 – 17µm
Infra-SS751.0-14.28.0 - 12.0758.2 (H) x 6.2 (V)1.014.2M38 x 1384 x 288 – 17µm
Infra-SS751.0-17.848.0 - 12.0758.2 (H) x 6.2 (V)1.017.84M38 x 1640 x 480 – 17µm
Infra-SS1001.2-14.28.0 - 12.01006.2 (H) x 4.6 (V)1.214.2M38 x 1384 x 288 – 17µm
Infra-SS1001.3-188.0 - 12.01006.2 (H) x 4.6 (V)1.318M45 x 1640 x 480 – 17µm

Formulir Kontak Kaca Produk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).