Imaging optik IR optik Infrabeureum optik Mid IR Borescope lénsa

Lensa Borescope Mid-IR

Mid-IR Borescope Lens mangrupa alat pencitraan kalawan sarat customizable pikeun inspeksi jelas wewengkon hard-to-aksés, kayaning tabung alat keur ngagolakkeun, tembok tungku, jsb Lingkungan husus kudu dianggap dina desain optik jeung mékanis, utamana pangaruh tina tinggi. suhu dina lensa. Dina sababaraha kasus, konsumén ogé merlukeun jalur lampu dina sudut nu tangtu pikeun nempo sidewall nu.

kustomisasi

Tong ngawatesan naon anu anjeun tingali. Kustomisasi tiasa sayogi pikeun produk ieu. Hayu urang terang spésifikasi anjeun dina formulir RFQ. Anjeun ogé tiasa ngotéktak kami kamampuhan manufaktur.

Jumlah bagian: IRM125.0-BS

Lensa Borescope Mid-IR 1

 

Lensa Borescope Mid-IR 3

Diagram Lensa Borescope Mid-IR 3

Lensa Borescope Mid-IR 5

Bahan: Single-kristal germanium jeung silikon
Panjang gelombang: 3.5 – 4 μm
Panjang fokus: 12 mm
F#: 5
Diagonal gambar: 20 mm
Circular FOV: 79.6 °
Jumlah piksel detéktor: 640×480
Ukuran piksel: 25 μm

Formulir Kontak Kaca Produk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).

Hub Pangaweruh

Lensa Borescope Mid-IR 9

Pertengahan IR Borescope

Mid-IR borescope mangrupikeun alat pencitraan sareng syarat anu tiasa disaluyukeun pikeun pamariksaan anu jelas di daérah anu susah-aksés, sapertos tabung boiler, témbok tungku, jsb.

Maca deui