Mikroskop

Mikroskop nyaéta alat anu digunakeun pikeun ningali objék anu leutik teuing pikeun ditingali ku mata taranjang. Mikroskop ngagunakeun kombinasi lénsa sareng iluminasi pikeun ngagedékeun sareng ngabéréskeun detil rupa spésimén, ngamungkinkeun panitén ningali struktur sareng fitur anu henteu katingali.

Aya seueur jinis mikroskop, sababaraha mikroskop nganggo cahaya katingali, sedengkeun anu sanésna nganggo éléktron atanapi jinis radiasi sanés pikeun nyiptakeun gambar spésimén.

Mikroskop loba dipaké dina panalungtikan ilmiah, ubar, manufaktur, jeung atikan. Éta mangrupikeun alat penting pikeun ngajalajah dunya mikroskopis sareng ngamajukeun pamahaman urang ngeunaan biologi, kimia, fisika, sareng seueur widang élmu sanés.

Bagian No.

Rambut

Lensa Tujuan

Sistem Penerangan Fluoresensi

F31

Widang lega 10X/22

Tabung trinokular,
(0-20/80-100)
30 ° condong, jarak murid 55 ~ 75mm

modul fluoresensi LED kalawan panghalang lampu
3W LED lampu pikeun tiap grup éksitasi
Bulao: EF450nm-490nm, EM> 520nm
Héjo: EF510nm-550nm, EM> 590nm
Grup éksitasi pilihan:
RB-Royal biru: EX420~480nm
Y-konéng: EX540nm ~ 580nm
U-Ultraviolét: EX330nm ~ 380nm

F43-N

Widang lega 10X/25

UPLFLN 4X/0.13; WD: 17.15 mm
UPLFLN 10X/0.3; WD: 7.68 mm
UPLFLN 40X / 0.75; WD: 0.78 mm
UPLFLN 100XO / 1.30; WD: 0.15 mm

Sumber cahaya LED kakuatan tinggi spéktrum lega (lampu raksa mangrupikeun pilihan)
Powerbox: Kotak kakuatan LED Digital, arus bolak-balik 110V atanapi 220V
Modul fluoresensi Sextuple sareng grup saringan BGU (lain pilihan)
Saringan Panjang gelombang
FB-U EX: 375/30nm;
                    DM: 415nm; EM: 460/50nm
 FB-B EX: 475/30nm;     
                    DM: 505nm; EM: 530/40nm
 FB-G EX: 540/25nm;
                    DM: 565nm; EM: 605/55nm

F52-N

Widang lega 10X/22

PLL4X / 0.12 WD: 10.8mm
PLL10X / 0.25 WD: 4.1mm
PLLPlan40X / 0.58 WD: 2.5mm
Fase-kontras PLL10X / 0.25 PH WD: 4.1mm
Fase-kontras PLL20X / 0.45 PH WD: 5mm

Hiji sumber lampu tiis LED, kacaangan terus adjustable
Baku sareng tilu grup filter éksitasi fluoresensi, anu sanés pilihan
Saringan éksitasi Panjang gelombang éksitasi
     Violet (UV) 330~380nm
     Bulao (B) 460~490nm
     Héjo (G) 510~550nm

F53-N

Widang lega 10X/23

Semi Plan Fluor
4X/0.13; WD: 18.5 mm     
10X/0.3; WD: 7.1 mm  
20X/0.45; WD: 5.9 mm 
40X/0.65; WD: 1.6 mm        

Rencanana achromat
Plan4X / 0.12 WD: 10.8mm
Rencanana 10X / 0.25 WD: 4.1mm
Rencanana 40X / 0.58 WD: 2.5mm

Rencana jarak kerja panjang tanpa wates achromat fase-kontras Plan10X / 0.25 PH; WD: 4.1 mm
Rencana jarak kerja panjang tanpa wates achromat fase-kontras Plan20X / 0.45 PH; WD: 5 mm

Spéktrum lega sumber lampu LED kakuatan tinggi G-100

5 kubus modul fluoresensi:
Saringan Panjang gelombang
Violet(U) EX:355/50nm;
                      DM: 400nm; EM: 415nmLP
Bulao (B) EX: 475/30nm;
                       DM: 500nm; EM: 515nmLP
Héjo (G) EX: 530/40nm;
                      DM: 570nm; EM: 590nmLP

6 kubus modul fluoresensi:
Saringan Panjang gelombang
Violet(U) EX:375/30nm;
                      DM: 415nm; EM: 460/50nm
Bulao (B) EX: 475/30nm;
                       DM: 505nm;;EM:530/40nm
Héjo (G) EX: 540/25nm;
                       DM: 565nm; EM: 605/55nm

Bagian No.

ZX81

Rambut

Widang lega 10X/22

sirah

Pipa bebas timah, condong 30°, jalur cahaya: eyepiece 100%/fotografi 100%

obyektip

1Xplan achromat obyektif, WD: 90mm (2X mangrupa pilihan)

Epi-iluminasi LED fluoresensi

Kubus éksitasi   Panjang gelombang pikagumbiraeun
         Bulao (B) 460-490nm
         Héjo (G) 510-550nm
         Pilihan (UV) 330-380nm

Ngazum radio

Radio zum: 7:1 (0.8x ~ 5.6x)
Skala magnification 0.8, 1, 1.25, 1.6, 2, 2.5, 3.2, 4, 5, 5.6

Magnification

8-56X

dasar

SZ2-ST dasarna baku
Fluoresensi baffle FL

Debu panutup

panutup lebu husus

Bagian No.

Rambut

obyektip

Z62

Wide Wide 10X / 22mm tinggi panon-titik, widang badag of view, duanana eyepiece diopter rentang nyaluyukeun ± 5 °

Jarak nyaluyukeun murid: 54 ~ 75mm
Rentang zum: 0.67X ~ 4.5X
Babandingan zum: 6.7: 1
Jarak gawé: 105mm

Z101

Wide Widang 10X / 22mm
lega Angle
45 ° inclination, diopter adjustable

Terus zum adjustable
Rentang zum 0.7~6.3
Radio zum 1:9
Jarak gawé 110mm

Bagian No.

Rambut

obyektip

Focus

L11-II

Widang lega 10X/18

Achromatic 4X / 0.10, WD: 37.5mm
Achromatic 10X / 0.25, WD: 6.55mm
Achromatic 40X / 0.65, WD: 0.669mm
Achromatic 100X / 1.25, WD: 0.198mm

155mm x 142mm mékanis lapisan ganda, rentang gerak 76mm x 50mm, akurasi 0.1mm

L31

Widang lega 10X/22

Rencana takterhingga achromatic 4X / 0.1 WD = 21.5mm
Rencana takterhingga achromatic 10X / 0.65 WD = 7.5mm
Rencana takterhingga achromatic 40X / 0.65 WD = 0.65mm
Rencana takterhingga achromatic 100X (minyak)/1.25 WD=0.185mm

Coaxial kasar jeung adjustment rupa kalawan stopper wates jeung alat konci, gerakan jangkungna panggung 24mm (gerakan kasar stroke), Stroke per rotasi: 40mm, Microstroke per rotasi: 0.2mm

L41

Widang lega 10X/25

Kontras tinggi Achromatic Plan 4X / 0.1, WD 11.6mm
Kontras tinggi Achromatic Plan 10X / 0.25, WD 4.8mm
Kontras tinggi Achromatic Plan 20X / 0.40, WD 2.9mm
Kontras tinggi Achromatic Plan 40X / 0.65, WD 0.55mm
Kontras tinggi Achromatic Plan 100X / 1.25, WD 0.17mm

Fokus coaxial kasar sareng halus, rentang fokus 25mm, nilai skala halus 0.002mm

L51

Widang lega 10X/22

UPLFLN 4X / 0.13 WD: 17.15mm
UPLFLN 10X / 0.3 WD: 7.68mm
UPLFLN 40X / 0.75 WD: 0.78mm
UPLFLN 100X / 1.3 WD: 0.15mm

Coaxial kasar jeung rupa, nilai skala 1μm, fokus rentang gerak 35mm

I52-N

Wide Widang SWF10X / 22

Médan caang:
Tujuan rencana jarak kerja panjang UPLFLN4X / 0.13, WD: 17.15mm
Rencana jarak kerja panjang tanpa wates achromat tujuan LACH40X / 0.58, WD: 3.5mm
Kontras fase:
Rencana jarak kerja panjang tanpa wates achromat fase kontras tujuan Rencana 10X/0.25 PH, WD: 4.1mm
Rencana jarak kerja panjang tanpa wates achromat fase kontras tujuan Rencana 20X/0.45 PH, WD: 5.0mm
Tujuan pilihan:
Caang médan PLL 10X / 0.25, WD: 4.1mm
Caang médan PLL 20X / 0.45 WD: 5.0mm
Fase-kontras PLL 40X/0.58PHP, WD: 2.5mm

Coaxial coarse/fine focus with tension adjustable and up stop, division minimum fine focusing is 2μm

Bagian No.

P41

Tabung observasi

Trinocular, condong 30 °, 100% pas lampu pikeun kabel fotografi

Rambut

Widang Lebar WF10X(Ø22mm)
Lulus WF10X(Ø22mm) 0.10mm/Div

obyektip

Tujuan achromatic rencana bébas galur (teu aya kaca panutup)
PL L5X / 0.12 (Jarak gawé): 26.1mm
Pl L10X / 0.25 (Jarak gawé): 20.2mm
PL L40X / 0.60 (spring) (Jarak gawé): 3.98mm
PL L60X / 0.70 (spring) (Jarak gawé): 3.18mm

Sistim illuminating reflektif

6V30W halogén, kacaangan adjustable
Polarizer bisa diputer 360 °.
Analyzer tiasa diputer 360 ° kalayan skala sareng Vernier minimum
Diafragma médan terpadu sareng diafragma aperture

Nosepiece

Quadruple (puseur adjustable)

Kantétan panengah

Tarik lénsa Bertrand sareng pusatna tiasa disaluyukeun

Kompensator

λ, λ/4 jeung quarts ngaganjel compensator

Sistem pokus

Coaxial kasar / sistem fokus rupa, kalawan tegangan adjustable sarta wates stopper
Kalulusan minimum dina gerakan halus: 2μm

Sistim illuminating dikirimkeun

6V30W halogén, kacaangan adjustable, lampu puseur adjustable
condenser Abbey, liftable, NA 1.25
Saring biru
Gelas kentel
Polarizer (360 ° rotatable kalawan 0 °, 90 °, 180 °, 270 ° division)

adaptor kaméra

1X C-pasang adaptor

Bagian No.

Rambut

obyektip

Epi-Katerangan System

J31

Widang lega 10X/22

Tujuan rencana jarak kerja panjang L Plan5X / 0.15 WD: 23.6mm
Tujuan rencana jarak kerja panjang L Plan 10X / 0.30 WD: 17.7mm
Tujuan rencana jarak kerja panjang L Plan 20X / 0.40 WD: 10.4mm
Tujuan rencana jarak kerja panjang L Plan 50X / 0.55 WD: 7mm

katerangan Kohler kalawan saringan kaasup héjo, biru, konéng sarta kaca kotor

J33

Widang lega 10X/22

Rencana takterhingga achromatic lapangan caang atanapi poék jarak kerja panjang (teu aya kaca panutup)
PL L5X / 0.12 BD (Jarak gawé): 9.7mm
PL L10X / 0.25 BD (Jarak gawé): 9.3mm
PL L20X / 0.40 BD (Jarak gawé): 7.2mm
PL L40X / 0.60 BD (Jarak gawé): 3.0mm

12V 50W lampu halogén, kacaangan adjustable
Diafragma médan diwangun-di, diafragma aperture sareng alat switching filter.
Push-tarik tipe analyzer jeung polarizer.
Konéng, biru, héjo filter jeung kaca frosted.

Formulir Kontak Kaca Produk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).