Lensa Visi Mesin

Optik pikeun visi mesin nujul kana komponén optik husus sarta sistem dipaké dina aplikasi visi mesin. Visi mesin ngalibatkeun pamakean kaméra, sensor, sareng algoritma pamrosesan gambar pikeun ngajadikeun otomatis pamariksaan visual, kontrol kualitas, sareng tugas pangukuran dina prosés industri sareng sababaraha aplikasi anu sanés. Optik visi mesin maénkeun peran krusial dina motret jeung ngolah gambar kualitas luhur pikeun sistem visi mesin.

Lénsa visi mesin kami sayogi dina rupa-rupa panjang fokus, ngamungkinkeun anjeun milih lensa anu sampurna pikeun aplikasi khusus anjeun, naha éta pamariksaan, pangukuran, asihan, atanapi tugas visi mesin anu sanés. Lénsa visi mesin ieu direkayasa pikeun nyumponan sarat nuntut sistem pencitraan industri modern.