Imaging Optik IR Optik Infrabeureum Optik IR lénsa Tujuan

Lensa Objektif IR

Lensa obyektif infrabeureum (IR) mangrupa bagian integral tina sistem visi infra red, nu dipaké pikeun ngumpulkeun radiasi dina infrabeureum deukeut-infrabeureum, gelombang pondok infrabeureum, mid-gelombang infrabeureum, atawa gelombang panjang spéktra infrabeureum, sarta fokus objék. dina detektor. Inpormasi sapertos distribusi suhu sareng inpormasi piksel tiasa dicandak sareng ditampilkeun salaku gambar termal. Ieu loba dipaké dina loba aplikasi inspeksi industri sabab sistem optik na bisa mastikeun kualitas Imaging alus dina rentang suhu operasi lega, sarta resolusi luhur dina widang lega of view.

kustomisasi

Tong ngawatesan naon anu anjeun tingali. Kustomisasi tiasa sayogi pikeun produk ieu. Hayu urang terang spésifikasi anjeun dina formulir RFQ. Anjeun ogé tiasa ngotéktak kami kamampuhan manufaktur.

modelMagnificationF#BWD (mm)Tipe PokusGunungPanjang gelombang (μm)Detektor
Infra-LW640-0.6X * BARU *0.6x1.6011.00Pokus ManualM45x18-14640×512, 17um
Infra-LW256-1X1x1.0031.00Pokus ManualM45x18-14320×256, 25um
Infra-LW256-1.25X1.25x0.9831.00Pokus ManualM45x18-14320×256, 25um
Infra-LW256-3X3x1.0031.00Pokus ManualM45x18-14320×256, 25um
Infra-LW256-5X5x1.0031.00Pokus ManualM45x18-14320×256, 25um
Infra-LW640-5X5X4.4611.00Pokus ManualM34x0.758-14640×480, 17um
Infra-LW640-3X3X2.0011.00Pokus ManualM34x0.758-14640×480, 17um
Infra-LW640-1X1X1.0011.00Pokus ManualM34x0.758-14640×480, 17um
Infra-IRM1X-151x2.0050.00Pokus tetepM60x13-51280×1024, 15um
Infra-IRM3X-153x2.0050.00Pokus tetepM60x13-51280×1024, 15um
Infra-IRM8.2X-158.2x2.0050.00Pokus tetepM60x13-51280×1024, 15um
Infra-IRM1X1x2.0040.50Pokus ManualM48x13-5640×512, 15um
Infra-IRM2X2x2.0040.50Pokus ManualM48x13-5640×512, 15um
Infra-IRM5XV35x4.0039.65Pokus ManualM42X0.753-5640×512, 15um

Formulir Kontak Kaca Produk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).

Hub Pangaweruh

Lensa Tujuan IR 3

Lensa Tujuan IR

Lensa obyektif infrabeureum mangrupa bagian integral tina sistem visi infra red, nu dipaké pikeun ngumpulkeun radiasi dina deukeut-infrabeureum, gelombang pondok infra red, pertengahan gelombang ...

Maca deui