Lensa Fisheye 1

Lensa Fisheye

Beda sareng lénsa biasa, lénsa fisheye gaduh panjang fokus pondok sareng sudut pandang anu lega, ngamungkinkeun kacaangan layar anu seragam. Hal ieu dianggo dina sababaraha widang sapertos panjagaan kaamanan, éléktronika konsumen, mobil, sareng téknologi tés sabab gaduh fokus anu tetep.

kustomisasi

Tong ngawatesan naon anu anjeun tingali. Kustomisasi tiasa sayogi pikeun produk ieu. Hayu urang terang spésifikasi anjeun dina formulir RFQ. Anjeun ogé tiasa ngotéktak kami kamampuhan manufaktur.

bagian JumlahPanjang gelombang (µm)Panjang fokus (mm)Sirkular FOV (°)F#Tipe PokusBWD (mm)Detektor
Infra-FE3.20.8-178.0 - 14.03.21250.8tetep8.0384 x 288, 17µm
Infra-FE3.81.0-178.0 - 14.03.81801.0padoman14.2640 x 480, 17µm
Infra-FE4.41.0-178.0 - 14.04.42361.0padoman13.5800 x 600, 17µm
Infra-FE4.61.0-178.0 - 14.04.61201.0padoman10.2640 x 480, 17µm
Infra-FE5.51.0-178.0 - 14.05.5731.0Ségét6.7388 x 284, 17µm
Infra-FE5.61.0-178.0 - 14.05.61801.0padoman13.5800 x 600, 17µm

Formulir Kontak Kaca Produk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).

Hub Pangaweruh