Imaging Optik Infrabeureum Optik IR Optik Dual-FOV-Lénsa Dual Widang Témbongkeun lénsa

Lensa FOV ganda

Anjeun tiasa pindah médan of view (FOV) tina dual FOV lenses ku push tombol a, ngarobah tina lega ka FOV sempit gampang. Éta ngamungkinkeun anjeun ngahémat biaya, waktos, sareng rohangan ku ngan ukur nganggo hiji lénsa tibatan sababaraha lénsa pikeun ngagentos FOV.

kustomisasi

Tong ngawatesan naon anu anjeun tingali. Kustomisasi tiasa sayogi pikeun produk ieu. Hayu urang terang spésifikasi anjeun dina formulir RFQ. Anjeun ogé tiasa ngotéktak kami kamampuhan manufaktur.

Bagian No.panjang gelombangFL Ganda (mm)Ganda F/#BFL (mm)fokus RangeTipe PokusGunungDetektor
Infra-2FV-22-758µm - 14µm75, 221.2, 1.117.010m, 3mSégétFlange384×288, 25µm
Infra-2FV-44-1767µm - 14µm176, 441.0, 1.227.130m, 5mSégétFlange640×480, 17µm
Infra-2FV-45-1358µm - 12µm135, 451.0, 1.221.610m, 3mSégétFlange640×480, 17µm
Infra-2FV-50-1507µm - 14µm150, 501.466.030m, 5mSégétFlange384×288, 25µm
Infra-2FV-50-2008µm - 14µm200, 501.0, 1.226.450m, 5mSégétFlange640×512, 17µm

Formulir Kontak Kaca Produk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).

Hub Pangaweruh