Imaging Optik Borehole lénsa

Lensa Borehole

Lénsa pamariksaan liang ngamungkinkeun ningali konvergen objék sareng aranjeunna tiasa mariksa bagian handap liang sareng témbok nangtungna teu sapertos lénsa konvensional. Lantaran kitu, aranjeunna mangrupikeun solusi anu dipikaresep pikeun usik bentuk objék anu béda sapertos congcot, liang sareng silinder. Salajengna, aranjeunna dianggo supados sababaraha kaméra sareng setélan lénsa gambar dina aplikasi idéntifikasi atanapi pamariksaan visi mesin henteu diperyogikeun.

Bagian No BHL-6.35

Lensa Borehole 1

Lensa Borehole 3

Lensa Borehole 5Lensa Borehole 7

 

Formulir Kontak Kaca Produk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).

Hub Pangaweruh