Élmu optik

Optik pencitraan nyaéta pamakéan cahaya pikeun nyieun gambar. Hal ieu dipaké dina sagala rupa aplikasi, kaasup mikroskop, teleskop, kaméra, Imaging médis, jeung inspeksi industri. Infrabeureum (IR) optik dipaké pikeun ngumpulkeun, fokus atawa collimate cahaya dina deukeut-infra red (NIR), gelombang pondok infra red (SWIR), gelombang tengah infra red (MWIRatawa infra red gelombang panjang (LWIR) spéktra. Panjang gelombang optik pencitraan IR kami berkisar antara 700 - 16000nm sareng seueur dianggo dina élmu kahirupan, kaamanan, visi mesin, pencitraan termal, sareng aplikasi industri. Urang ngarancang, ngamekarkeun, prototipe, pabrik, jeung ngumpul sistem IR kalawan Unit manufaktur in-imah urang ngagunakeun péngkolan inten jeung alat laser-ditulungan, mesin polishing CNC otomatis, palapis, sarta kamampuhan metrology ngaropéa. 

Molding Chalcogenide

Bahan Chalcogenide idéal pikeun optik pertengahan IR sabab boga rentang transmisi lega ti 0.5μm nepi ka 25μm, koefisien suhu indéks réfraktif low (dN/dT), dispersi low, sarta komposisi kaca serbaguna. Mangpaat Chalcogenide dibandingkeun sareng Germanium (Ge), Zinc Selenide (ZnSe), sareng bahan IR sanésna ngamungkinkeun efisiensi produksi anu langkung luhur sahingga ngirangan biaya produksi sareng konsumsi sumber daya anu langka sapertos Ge.

kamampuhan

MICRO-LAM Inten Ngaktipkeun Laser Dibantuan Alat

Optik Adat

Teu tiasa mendakan optik luar-rak pikeun sarat khusus anjeun? Parios kamampuan manufaktur optik khusus kami sareng mimitian nyaluyukeun optik anjeun sareng kami ayeuna.

Zemax OpticStudio Software

Desain optik

Tim desain optik kami diwangun ku desainer optik anu berpengalaman sareng berbakat anu khusus dina nyiptakeun desain optik khusus pikeun rupa-rupa aplikasi.

Kustomisasi Sistim

Kustomisasi Sistim

Milarian solusi fotonik kualitas luhur sareng sistem khusus? tim R&D kami dilengkepan pangalaman mangtaun-taun sareng kaahlian jero dina ngaropea sistem anjeun.