OZ Optik Serat optik komponén

OZ Optik Serat optik komponén

OZ Optik nawiskeun rupa-rupa produk serat optik khusus pikeun aplikasi telekomunikasi, ilmiah, sareng pendidikan. Garis produk anu lega kami nyayogikeun tantangan téknis anu aya hubunganana sareng polarisasi, persamaan kakuatan, pangiriman laser-to-serat, sareng uji sareng pangukuran dina sistem jaringan optik anu langkung énggal. Hasilna, produk urang ngaktifkeun konsumén urang pikeun ngembangkeun sistem jaringan optik nu ngirimkeun data reliably dina ngaronjatkeun ongkos data. Wavelength Opto-Electronic nyaéta pasangan tina OZ optik merek komponén serat optik pikeun Asia Tenggara.

Fitur:

  • Penanganan kakuatan tinggi (nepi ka 2 watt)
  • Gancang
  • rentang atenuasi lega (ti 350-2050nm)
  • PDL lemah sareng kagumantungan panjang gelombang
  • Leungitna sisipan lemah sareng backreflection
  • resolusi luhur
  • Desain kasar sareng kompak
  • Dikalibrasi pikeun panjang gelombang ganda, (1300-1550nm) atanapi dikalibrasi pikeun pita C sareng L. Éta ogé tiasa dikalibrasi dugi ka opat panjang gelombang individu
  • Gelombang panjang gelombang
  • Rupa-rupa wadahna
  • Téhnik blocking pikeun singlemode; Téhnik filter dénsitas nétral pikeun aplikasi serat multimode
  • Antarbeungeut komputer (USB salaku standar)
  • pilihan batré sadia
  • Polarisasi ngajaga versi serat sadia

Fitur:

  • Pantulan tukang rendah
  • Gelombang panjang gelombang
  • Polarisasi teu peka
  • Perumahan kompak sareng kasar
  • Rupa-rupa konektor / wadahna
  • Attenuator gaya hibrid ngagunakeun serat attenuating
  • Attenuating serat patchcords ngagunakeun téhnik dipaténkeun anyar nu teu dumasar kana fusi splice
  • Mode bebas multimode loopback attenuators
  • Dirancang pikeun minuhan sarat Telcordia
  • Biaya murah
  • Attenuators Variabel Manual
  • Attenuators Variabel MEMS
  • Motor disetir Attenuators Variabel
  • Kolimator Lensa Aspheric
  • C Lénsa Collimators
  • Collimators lénsa GRIN

Fitur:

  • penanganan kakuatan tinggi
  • Desain kasar sareng kompak
  • leungitna panempatan low
  • Pantulan tukang rendah
  • Wide wavelength range 250 – 2050 nm
  • Rupa-rupa diaméter balok
  • GRIN, aspheric, achromatic, plano-convex, sareng lénsa biconvex sayogi
  • Singlemode, multimode, sarta polarisasi ngajaga versi serat
  • Difraksi kawates optik
  • Pokus lensa ganda
  • Fokus adjustable sareng wadah FC atanapi SMA sareng konektor adjustable jalu
  • BIAYA MURAH!

Fitur:

  • leungitna low jeung ongkos
  • rubakpita lega
  • Kasaragaman anu saé
  • Bungkusan alit
  • Diréktipitas tinggi
  • Rupa-rupa panjang gelombang 780 nm–2005 nm

Fitur:

  • leungitna low jeung ongkos
  • rubakpita lega
  • Kasaragaman anu saé
  • Bungkusan alit
  • Diréktipitas tinggi
  • Mode tunggal, multi mode, polarisasi ngajaga versi serat sadia
  • Rupa-rupa panjang gelombang 400-2005 nm

Fitur:

  • Babandingan kapunahan anu luhur tina 20dB dugi ka 30dB
  • Karugian sisipan rendah, biasana <0.2dB
  • Repabilitas anu saé
  • sudut custom sadia
  • FC / PC, SC, ST, LC, atawa MU, E2000 terminations sadia
  • Terminations ferrule custom sadia
  • Terminations FC / PC ditawarkeun ku boh sumbu polarisasi rotatable, atawa prealigned dibereskeun
  • Cocog sareng panyambungna standar industri
  • Dirancang pikeun minuhan spésifikasi Telcordia

Fitur:

  • Leungitna sisipan low <0.2 dB
  • Repabilitas anu saé
  • FC / PC, SC, ST, LC, MU, E2000 terminasi sadia
  • Terminasi ferrule custom sadia
  • Dirancang pikeun minuhan spésifikasi Telcordia
  • Pilihan badag tina cabling
  • Operasi panjang gelombang ti 200 nm nepi ka 2000 nm
  • Dua micron nepi ka 1500 micron ukuran inti diaméterna sadia
  • Serat aperture numeris lemah sareng luhur
  • Diéléktrik anti-pantulan coatings sadia

Fitur:

  • Desain konektor unik ngaminimalkeun karuksakan termal
  • Desain konektor dipaténkeun pikeun serat tepat pikeun gandeng serat
  • Bisa tahan suhu nepi ka 500 ° C
  • Cocog sareng konektor SMA905 sareng FC
  • Béda serat tungtung tungtung sayogi pikeun aplikasi kakuatan anu langkung luhur
  • kabel Armored stainless steel pikeun kaamanan maksimum
  • Daya tinggi anti-pantulan coatings sadia
  • Multimode, singlemode, sareng polarisasi ngajaga jinis serat
  • Operasi panjang gelombang ti 200 nm nepi ka 2000 nm
  • Ukuran inti dua micron nepi ka 1500 micron diaméterna
  • Serat aperture numeris lemah sareng luhur
  • Serat endcaps kalawan ± 25 micron kasabaran ketebalan
  • Versi sareng sirip cooling sareng modeu cladding stripping sayogi pikeun kakuatan anu luhur pisan

Fitur:

  • Leungitna sisipan low <0.2 dB
  • Repabilitas anu saé
  • SMA, FC / PC, SC, ST, LC, MU, E2000 terminasi sadia
  • Terminasi ferrule custom sadia
  • Dirancang pikeun minuhan spésifikasi Telcordia
  • Pilihan badag tina cabling
  • Operasi panjang gelombang ti 200 nm nepi ka 2000 nm
  • Dua micron nepi ka 1500 micron ukuran inti diaméterna sadia
  • Serat aperture numeris lemah sareng luhur
  • Diéléktrik anti-pantulan coatings sadia

Formulir Kontak Kaca Produk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).

Kanggo langkung seueur produk sareng inpormasi sapertos serat, konektor, adaptor, alat ukur, alat uji, sareng komponén, klik Ieuh.