Serat-Optik-Inovasi-di-Optik-LumiFiber-Compact-Fiber-Couplers

Inovasi Dina Optik Compact Serat Couplers

Alat LumiFiber ™ anu serbaguna sareng kuat cocog pikeun aplikasi serat optik dina alat industri, médis, sareng laboratorium. Panyambungna ngahijikeun mesin cahaya LumiBright™ sareng panganteur pikeun panungtun cahaya atanapi bungkus serat. Modél FC 1700A-100 ngarojong nepi ka 2 mm serat kebat maké konektor SMA 905. A LumiFiber™ nyadiakeun sumber cahaya anu bisa dipercaya, kompak, homogen, jeung kuat nepi ka 25 watt cahaya katempo/UV/NIR - idéal pikeun dipaké dina endoskop jeung borescopes kinerja luhur.
Manajemén termal mangrupikeun konci pikeun pagelaran sareng umur hirup. Sababaraha pilihan sadia. Wavelength Opto-Electronic nyaéta pasangan tina Inovasi Dina Optik merek serat kompak coupler pikeun Singapura.

  • LumiFiber™ 1180D & 1700A

The LumiFiber 1180D & 1700A bakal ngarojong nepi ka 2.0mm serat kebat. Aya pilihan pikeun 1 nepi ka 4 LED maot dina konfigurasi tunggal atawa multicolor.

  • LumiFiber™ 2400B-4 & 2400B-5

Efisiensi gandeng maksimum pikeun Modél 2400B-4 merlukeun pamakéan serat optik atawa pituduh cahaya cair jeung spésifikasi sarimbag pikeun duanana nilai nominal aperture Numerical (NA₀) jeung Clear Aperture (CA₀). Nalika parameter desain pituduh lampu NAf atanapi CAf leuwih leutik batan nilai nominal Modél 2400B-4, efisiensi gandeng diréduksi ku kuadrat rasio, (NAf/NA₀)² jeung/atawa (CAf/CA₀)². Faktor séjén anu nyumbang kana efisiensi gandeng nyaéta leungitna pantulan dina nyanghareupan serat optik atanapi pituduh cahaya, ogé fraksi packing nalika nganggo bungkusan serat.

Inovasi Dina Optik Compact Fiber Coupler Specs

  • Mikroskop
  • Nyata Time-PCR
  • Éndoscope sareng katerangan mikroskop
  • Curing & Imaging dental
  • UV curing
  • Lampu jauh pikeun pamariksaan & pangukuran

Formulir Kontak Kaca Produk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).