kontak

Bentuk panalungtikan

kontak Bentuk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).

Singapura (markas)

Wavelength Opto-Electronic (S) Pte Ltd
alamat: Blk 2 Bukit Batok St.. 24 # 07-18
Gedong Skytech
Singapura 659480
Tel: + 65 6564 9624
fax: + 65 6564 3862
surélék: info@wavelength-tech.com
jam gawe:
Senén - Jumaah: 9 am - 6 pm
Saptu: 9 am - 1 pm
Minggu & Libur Umum: Tutup
Jam obrolan langsung:
agén manusa: Senén - Jumaah 9 am - 6 pm
AI chatbot: 24/7

Kontak internasional

Amérika & Éropa

Jérman

Asia

Koréa Kidul

Wavelength Opto-Electronics Korea Co., Ltd.
alamat: 302ho, Seonhyoung B/D, 141, Macheon-ro, Songpa-gu, Seoul, Koréa 05723
Tel: + 82 2 9876007
fax: + 82 2 9876008
surélék: korea@wavelength-tech.com

India

Infrawave Optical Technologies LLP
alamat: 303-C, DLF Center Point,, Main Mathura Road, Séktor-11, Faridabad - 121006, Haryana, India
Tel: + 91 98101 35388
surélék: india@wavelength-tech.com