Optik Konsumen Waktos lénsa hiber ToF lénsa

Lensa ToF

Lensa Time-of-Flight (ToF), ogé katelah lénsa 3D depth, hadir kalawan rentang real-time sareng tiasa nampi inpormasi jero obyék. Produk ieu tiasa dianggo dina éléktronika konsumén sapertos kaméra bumi pinter, robot sweeping, AR / VR, sareng drone.

kustomisasi

Tong ngawatesan naon anu anjeun tingali. Kustomisasi tiasa sayogi pikeun produk ieu. Hayu urang terang spésifikasi anjeun dina formulir RFQ. Anjeun ogé tiasa ngotéktak kami kamampuhan manufaktur.

Bagian No.EFL (mm)FFL (mm)FNOFOV (DxHxV) (mm)M-TTL (mm)MAX CRAUkuran sénsorUkuran Sekrupaplikasi
PG-TOF-1.53-1.2-V11.5362.211.20142 x 123 x 929.829.4 °1 / 5 "M7.0 * 0.35850nm TOF
PG-TOF-1.53-1.2-V21.5362.601.20144 x 125 x 909.886.97 °1 / 5 "M7.0 * 0.35850nm TOF
PG-TOF-1.53-1.45-V21.5302.561.45127.8 x 104.8 x 828.2018.78 °1 / 5 "M6.0 * 0.35940nm TOF
PG-TOF-2.36-1.252.3642.701.25132.1 x 123 × 92.811.3415.41 °1 / 3 "M8.0 * 0.35850nm TOF
PG-TOF-1.44-1.41.4400.851.40125 x 104.8 x 82.55.2534.26 °1 / 4.5 "M6.0 * 0.25940nm TOF

Formulir Kontak Kaca Produk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).

Hub Pangaweruh