Lensa kaméra panjagaan optik konsumen

Lensa kaméra panjagaan

Lensa kaméra panjagaan kami ngadopsi struktur hibrid kaca-plastik, anu gaduh prestasi anu saé dina aberasi achromatic. Salaku tambahan, éta gaduh ciri FOV ageung sareng konsistensi gambar seragam. Hal ieu loba dipaké di imah pinter, kaamanan sipil jeung skenario sejenna.

kustomisasi

Tong ngawatesan naon anu anjeun tingali. Kustomisasi tiasa sayogi pikeun produk ieu. Hayu urang terang spésifikasi anjeun dina formulir RFQ. Anjeun ogé tiasa ngotéktak kami kamampuhan manufaktur.

bagian NostrukturFFLF / #FOVM-TTLSénsor No
PG-SCL-1.45-2.43P1.452.489.6°(H) x 73.1°(V)8.51OV7740 1/5″
PG-SCL-1.56-1.51G4P1.561.5105°(H) x 85°(V)18.3OV7740 1/5″
PG-SCL-1.19-2.62G4P1.192.6110°(H) x 85°(V)9.01OV5640 1/4″

Formulir Kontak Kaca Produk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).

Hub Pangaweruh