Diwangun optik dijieunna Aspheric lénsa

Dibentuk lénsa Aspheric

Wavelength Opto-Electronic Manufactures dijieun lenses dina bentuk aspheric boh kaca atawa bahan plastik. coatings béda sadia, kustomisasi kana pamundut.

kustomisasi

Tong ngawatesan naon anu anjeun tingali. Kustomisasi tiasa sayogi pikeun produk ieu. Hayu urang terang spésifikasi anjeun dina formulir RFQ. Anjeun ogé tiasa ngotéktak kami kamampuhan manufaktur.

spésifikasikatalitianUltra-precision
diaméterna 1-25mm1-20mm
Omod kasabaran± 0.015mm± 0.005mm
Ketabahan Ketebalan± 0.03mm± 0.005mm
Kasalahan (PV)1µm0.6µm
Kasalahan (RMS)0.3µm0.08-0.15µm
Kasalahan Centering1 '
Quality permukaan40-2020-10
lapisan wuluDisaluyukeunDisaluyukeun
Katerangan: Kabéh indikator dievaluasi sakumaha per gambar

Formulir Kontak Kaca Produk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).

Hub Pangaweruh