Molded Optik - Lensa Endoskop

Lensa Endoskop

Wavelength Opto-Electronic Nyadiakeun lénsa endoskop médis ukuran leutik kalayan jero anu ageung, distorsi rendah, daya tahan anu tiasa dipercaya, sareng tahan cai. Lensa plastik leutik ieu loba dipaké dina aplikasi endoskopi disposable.

kustomisasi

Tong ngawatesan naon anu anjeun tingali. Kustomisasi tiasa sayogi pikeun produk ieu. Hayu urang terang spésifikasi anjeun dina formulir RFQ. Anjeun ogé tiasa ngotéktak kami kamampuhan manufaktur.

Bagian No.strukturEFL (mm)BFL (mm)F#FOV (°)TTL (mm)Ukuran sénsor (mm)benang
PG-ML-0.64-5.76P+1CG+1IRF0.640.785.775.0(V)x120x4(H)x141.4(D)3.391.792(H)x1.008(V)x2.056(D)2.57×1.99xφ3.1

bahan: plastik
Kisaran pangolahan: Diaméterna 1.5-25mm, Kandel 1.0-80mm
Toleransi diaméterna: ± 0.05mm
Ketabahan Ketebalan: ± 0.10mm
Babak: 0.005mm
Aperture anu épéktip: leuwih ti 80%
Kualitas Permukaan: 60-40
palapis: lapisan tunggal atawa multilayer mémbran anti-pantulan

Formulir Kontak Kaca Produk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).