Hiji Manufaktur Optik jeung Photonics Company

Wavelength Opto-Electronic (S) Pte Ltd Diadegkeun dina 2008 kalayan bisnis inti urang dina desain optik jeung manufaktur optik laser, optik infra red, modul optik, kustomisasi sistem kompléks jeung optik prototyping gancang. 

Kami ngahasilkeun sirah prosés mesin laser industri pikeun pasar aplikasi laser internasional. Urang ogé kolaborasi dina panalungtikan éksténsif jeung pamekaran, ngamekarkeun skala leutik-to-badag sistem optik kompléks ngaropéa tur nyadiakeun QA / QC solusi metrology pikeun konsumén di pasar internasional jeung Singapura.

Nilai core

Innovasi
Tem karya
Excellence
Cfokus ustomer

Awards