Kustomisasi Sistim optik

Milarian solusi fotonik kualitas luhur sareng kustomisasi sistem optik? Teu katingal deui Wavelength Opto-Electronic, Tim R&D kami dilengkepan ku pangalaman mangtaun-taun sareng kaahlian jero dina widang ieu.

Kami nawiskeun rupa-rupa kamampuan dina pamekaran sareng integrasi sistem, kaasup tapi teu diwatesan ku:

  • Alat mariksa sipat optik
  • modul optik kaasup motor jeung software kontrol
  • Sistim calibration kakuatan laser
  • Sistim bio-imaging
  • Simulating jeung ngungkulan rupa sensor optik, jsb.

Kami gaduh catetan lagu anu kabuktian pikeun ngajantenkeun visi klien kami anu puas, sareng kami yakin yén kami tiasa ngalakukeun hal anu sami pikeun anjeun.

Proyék Kustomisasi Diulas

Majelis jeung Quality Mariksa Instrumen

Instrumén ieu dikembangkeun husus pikeun mariksa misalignment dina assembly sarta defects tina lenses kabentuk nu ukuranana leutik tur hese ngabedakeun hareup atawa balik dina beungeut cai.

Fungsi utama alat tés nyaéta pangukuran decentering tina rakitan lensa relatif ka perumahan, mariksa sisi tibalik ka handap tina lensa, sareng mariksa cacad sapertos tanda tilelep dina permukaan lensa.

Teleskop Focusable 2 kW

Teleskop fokus 2 kW dianggo pikeun nargétkeun jarak jauh sareng tiasa dianggo sareng laser serat mode tunggal dina 1060 dugi ka 1080 nm kalayan kakuatan laser nominal ti 1.5 KW dugi ka 2 KW. Jarak gawéna antara 100 m nepi ka 800 m, kalayan diaméter balok fokus <=16 mm pikeun jarak ti 100 m nepi ka 550 m jeung <=25 mm diaméter balok fokus dina sakabéh rentang jarak kerja.

Teleskop ieu narima sinyal jarak ti sistem éksternal tur ngaluyukeun fokus dina frékuénsi 10 Hz. Mibanda bulu meuntas dina lénsa zum nunjukkeun puseur sinar laser dina udagan vs jarak kerja béda jeung faktor zum. Sadayana, éta kompak sareng kapadetan kakuatan anu luhur, tiasa nyetél ukuran titik janten alit pikeun jarak jarak jauh, sareng saluyu sareng lensa zum pikeun observasi.

1kW Serat Laser Calibration System

Kami parantos ngawangun sistem kalibrasi méteran kakuatan serat laser 1kW anu tiasa ngakalibrasi sajumlah nilai kakuatan tina rentang kakuatan 100W dugi ka 1kW, ogé ngukur sareng ngahasilkeun kurva kalibrasi (bacaan -kurva standar).

Proyék ieu ngagaduhan titik anu nangtang dimana sinar laser ngaduruk naon waé anu aya hubunganana. Nanging, éta parantos diatasi ku insinyur kami kalayan solusi inovatifna.

Bentuk panalungtikan

kontak Bentuk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).

Kamampuh sanés

MICRO-LAM Inten Ngaktipkeun Laser Dibantuan Alat

Optik Adat

Teu tiasa mendakan optik luar-rak pikeun sarat khusus anjeun? Parios kamampuan manufaktur optik khusus kami sareng mimitian nyaluyukeun optik anjeun sareng kami ayeuna.

Zemax OpticStudio Software

Desain optik

Tim desain optik kami diwangun ku desainer optik anu berpengalaman sareng berbakat anu khusus dina nyiptakeun desain optik khusus pikeun rupa-rupa aplikasi.