Desain optik

Pilari jasa desain optik kualitas? Teu katingal deui Wavelength Opto-Electronic! Tim desain optik kami diwangun ku desainer optik anu berpengalaman sareng berbakat anu khusus dina nyiptakeun desain optik khusus pikeun rupa-rupa aplikasi. Ti optik laser ka pencitraan sakuliah spéktrum panjang gelombang UV, VIS, sarta IR, tim kami boga kaahlian jeung pangaweruh pikeun tackle malah desain optik paling kompleks. Kami gaduh rekam jejak anu kabuktian pikeun ngajantenkeun visi klien kami anu puas, sareng kami yakin yén kami tiasa ngalakukeun hal anu sami pikeun anjeun.

Ieu sababaraha desain optik anu urang laksanakeun, kaasup tapi teu diwatesan ku:

  • optik laser
    • Kolimator
    • expanders Beam
    • Lensa scan telecentric/f-theta
    • Lensa fokus Aspherical
    • Beam shapers
  • simulasi
    • Analisis cahaya sesat
    • Analisis gambar jurig
    • Analisis sensor optik
  • Sistem pencitraan
    • lénsa pencitraan VIS
    • lénsa imaging IR
    • Rupa-rupa lénsa fokus (lénsa zum)
    • Lensa Tujuan
    • optik AR / VR
    • Lidar optik
  • batur
    • Optik off-axis
    • attenuator Fresnel
    • Retarders fase Fresnel Rhombs
Desain optik - Desain mékanis

Desain mékanis

Salian desain optik urang, urang ogé boga kapasitas kuat dina desain mékanis, berkat insinyur desain struktur kacida ngalaman kami. Wavelength Opto-Electronic siap ngarojong anjeun dina paménta optik jeung mékanis ngaropéa, nyadiakeun anjeun solusi pikeun proyék-proyék anjeun dina widang ieu.

Diulas Proyék Desain optik

Lensa Scan Telecentricity Luhur

Lénsa telecentric ieu jalan dina 1064 nm/532 nm, aréa scanning: 120 mm x 120 mm, panjang fokus: 290 mm, diaméter balok input: 20 mm, ukuran titik fokus: 28 um nepi ka 31.2 um, diaméter beam input diperlukeun: <= 20 mm. Kasalahan telecentricity: <2 deg.

Lénsa scanning telecentric hadé pikeun aplikasi anu merlukeun incidence cahaya normal jeung profil sinar laser fokus seragam (bunderan, pasagi, sagi opat, jsb) leuwih wewengkon scanning, kayaning pangeboran laser.

Zoom MWIR Lensa sareng Cold Shield

Lénsa zum MWIR dirancang kalayan sénsor tameng tiis sareng faktor zum 20 X. Panjang total ogé pesawat gambar tetep konstan dina rentang panjang fokus.

Éta tiasa dianggo dina aplikasi panjagaan jarak jauh sapertos ngawaskeun lalu lintas kapal, kaamanan perimeter bandara, kaamanan gedong, jsb.

Mesin Visi liang Inspection lénsa

BHL6.35 boga murid lawang di hareup beungeut lénsa 1st sarta bisa nempo témbok jeung handap liang kalawan diaméter liang ti 3 mm nepi ka 40 mm, atawa malah leuwih badag, sarta kalawan faktor jangkungna-to-diaméterna 3. lensa achromatic dina rentang katempo sahingga bisa dianggo kalayan sagala sumber cahaya katempo.

Lénsa inspeksi liang tiasa dianggo pikeun mariksa labél jero, cacad, goresan, sareng témbok jero.

IR Imaging Lénsa

Ieu mangrupikeun lénsa pencitraan zum LWIR kalayan panjang gelombang ti 8 um dugi ka 12 um, sareng panjang fokus ti 25 mm dugi ka 225 mm.

Panjang total ogé pesawat gambar tetep konstan dina rentang panjang fokus.

Aplikasi lénsa zum infra red loba dipaké dina pertahanan, kaamanan, jeung aplikasi komérsial.

Bentuk panalungtikan

kontak Bentuk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).

Kamampuh sanés

MICRO-LAM Inten Ngaktipkeun Laser Dibantuan Alat

Optik Adat

Teu tiasa mendakan optik luar-rak pikeun sarat khusus anjeun? Parios kamampuan manufaktur optik khusus kami sareng mimitian nyaluyukeun optik anjeun sareng kami ayeuna.

Kustomisasi Sistim

Kustomisasi Sistim

Milarian solusi fotonik kualitas luhur sareng sistem khusus? tim R&D kami dilengkepan pangalaman mangtaun-taun sareng kaahlian jero dina ngaropea sistem anjeun.