Optik Adat

Wavelength Opto-Electronic nyaéta produsén optik custom ngarah Singapura, dedicated ka ngahasilkeun komponén optik kualitas luhur pikeun sagala rupa industri. Kami ngagunakeun téknologi canggih sareng téknik manufaktur pikeun ngarancang, prototipe, sareng ngadamel lénsa optik khusus, kaca spion optik, sareng seueur deui komponén optik pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Salaku produsén optik custom dipercaya, kami komitmen ka nyadiakeun layanan palanggan luar biasa tur delivering solusi inovatif ka anjeun.

Optik Adat - Bahan Baku

Bahan optik

Urang bakal mimitian ku bahan baku dipaké pikeun nyieun lénsa optik. Bahan lénsa sayogi dina kaca, kristal, logam, sareng plastik.

Optik Kustom 1

Optik Manufaktur

Produksi lensa anu dipikahoyong dimimitian. Kami ngagaduhan sajumlah alat produksi sareng metrologi anu dianggo dina prosés manufaktur.

Optik custom - palapis optik

Palapis optik

Rupa-rupa solusi palapis sayogi, sapertos AR, HR, PR, SM, sareng seueur deui pilihan, pikeun nyumponan kabutuhan palapis anjeun.

Optik Adat - QA & QC

QA & QC

Urang raket ngawas manufaktur urang jeung mariksa produk urang pikeun mastikeun kualitas konsisten keur dikirimkeun.

Inten Ngaktipkeun Kamampuh

Kami tiasa ngahasilkeun optik inten anu pangsaéna berkat pangalaman 2 dekade urang sareng téknologi péngkolan inten anu canggih.

kasabaranstandarkatalitianLérés-leresan
bahanKristal: ZnSe, ZnS, Ge, GaAs, CaF2, BaF2, MgF2, Si, Chalcogenide bahan IR séjén..etc
Metal: Cu, Aluminium, pérak, Nikel Plated Eunteung..jsb
Plastik: PMMA, Acrylic, Zeonex..jsb
Wangun / GéométriPermukaan Bulat, Permukaan Asferik, Permukaan Hibrid Asferik, Lensa Silinder, Permukaan Planar, Parabola Pareum-Axis, Ellipses Pareum-Axis, Toroids Pareum-Axis
Diaméterna (Pareum-Axis)10mm - 250mm10mm - 250mm10mm - 250mm
Diaméterna (Dina-Axis)5mm - 250mm5mm - 250mm5mm - 250mm
RMS Surface Kakasaran
(Pikeun Logam)
15nm10nm<3nm
RMS Surface Kakasaran
(Pikeun Kristal & Plastik)
<15nm<7nm<3nm
Kasalahan Wavefront Reflected
(PV @ 632nm)
λ/ 2/ 8
Quality permukaan80-5060-4040-20
lapisan wuluUncoated, Al, UV Enhanced Al, emas, pérak, Anti Refleksi, palapis custom

Kamampuhan Manufaktur optik

Optik Laser Optik Precision Lensa Laser Lensa Fokus Laser Lensa Fokus Kaca Lensa Fokus ZnSe

kasabaranstandarkatalitianLérés-leresan
bahanKaca: BK7, Kaca optik, Silika ngahiji, Fluorida
Kristal: ZnSe, ZnS, Ge, GaAs, CaF2, BaF2, MgF2, Si, Safir, Chalcogenide
Logam: Cu, Al, Mo
Plastik: PMMA, Acrylic
diaméternaMinimum: 4 mm, Maksimum: 500 mm
tipeLensa Plano-Convex, Lensa Plano-Concave, Lensa Meniscus, Lensa Bi-Convex, Lensa Bi-Concave, Lensa Cementing, Lensa Bola
diaméterna± 0.1mm± 0.025mm± 0.01mm
kakandeleun± 0.1mm± 0.05mm± 0.01mm
Sag± 0.05mm± 0.025mm± 0.01mm
Hapus aperture80%90%95%
radius± 0.3%± 0.1%0.01%
kakuatan3.0λ1.5λ/ 2
Kasalahan (PV)1.0λ/ 4/ 10
Puseur3 arcmin1 arcmin0.5 arcmin
Quality permukaan80-5040-2010-5

Lensa Fokus - Lensa Aspheric Kaca

kasabaranstandarkatalitianLérés-leresan
bahanKaca: BK7, Silika ngahiji, Fluorida
Kristal: ZnSe, ZnS, Ge, GaAs, CaF2, BaF2, MgF2, Si, Chalcogenide
Logam: Cu, Al
Plastik: PMMA, Acrylic
diaméternaMinimum: 10mm, Maksimum: 200 mm
diaméterna± 0.1mm± 0.025mm± 0.01mm
Pusat Kandel± 0.1mm± 0.05mm± 0.01mm
Sag± 0.05mm± 0.025mm± 0.01mm
Max Sag diukur25 mm Max25 mm Max25 mm Max
Kasalahan Aspheric (PV)3µm1µm<0.06µm
radius± 0.3%± 0.1%0.01%
Puseur3 arcmin1 arcmin0.5 arcmin
RMS Surface Kakasaran20 A°5 A°2.5 A°
Quality permukaan80-5040-2010-5

Lenses Laser Lenses Cylindrical Kaca Lenses Cylindrical ZnSe Lenses Cylindrical

kasabaranstandarkatalitianLérés-leresan
bahanKaca: BK7, Silika ngahiji
Kristal: ZnSe, ZnS, Ge, CaF2, BaF2, MgF2
Logam: Cu, Al
Plastik: PMMA, Acrylic
diaméternaMinimum: 10 mm, Maksimum: 200 mm
tipeBujur, Sagi opat
Diaméter, Panjang & Lebar± 0.1mm± 0.025mm± 0.01mm
Pusat Kandel± 0.25mm± 0.1mm± 0.025mm
Hapus aperture85%90%95%
Radius Silinder5 ujur3 ujur0.5 ujur
Puseur<5arcmin<3arcmin<1arcmin
Quality permukaan60-4020-1010-5
RMS Surface Kakasaran20A°5A°2.5A°
Permukaan Silinder Gambar X Arah (PV)λ per cmλ per cmλ / 2 per cm
Permukaan Silinder Gambar Y Arah (PV)λλ/ 2
Karataan Permukaan (PV)/ 2/ 4/ 10

lénsa laser ZnSe Axicon lénsa

kasabaranstandarkatalitianLérés-leresan
bahanKaca: BK7, Silika ngahiji
Kristal: ZnSe, ZnS, Ge
Logam: Cu, Al
Plastik: PMMA, Acrylic
diaméternaMinimum: 10mm, Maksimum: 100 mm
diaméterna± 0.1mm± 0.025mm± 0.02mm
Hapus aperture80%90%90%
Kasalahan (PV)1.0λ/ 2/ 4
Quality permukaan80-5040-2020-10
Polarisasi Optik Polarisasi Beam Splitters
kasabaranstandarkatalitianLérés-leresan
bahanKaca: Kaca Borosilikat (BK7), Kaca optik, Silika ngahiji
dimensiMinimum: 5 mm, Maksimum: 80 mm
tipeNon-Polarizing Beamsplitter, Polarizing Beamsplitter
ukuran± 0.15mm± 0.08mm± 0.04mm
Bentang panjang gelombang400-1600nm400-1600nm350-1600nm
Panyimpangan Beam± 5arcmin± 3arcmin± 0.5arcmin
Rasio Beulah T/R (Non-Polarisasi)70 / 30 - 10 / 9070 / 30 - 10 / 9070 / 30 - 10 / 90
T / R Beulah Rasio± 15%± 10%± 5%
Rasio punah (polarisasi)200:1500:1> 1000: 1
Teu teratur1.0λ/ 4/ 10
Quality permukaan80-5040-2010-5
Laser Optik Eunteung Optik Narrowband Eunteung
kasabaranstandarkatalitianLérés-leresan
SubstratKaca: N-BK7, Silika ngahiji
Kristal: ZnSe, Si
Logam: Cu, Al, Mo
dimensiMinimum: 4 mm, Maksimum: 200 mm
Wangun / GéométriÉlips, Datar, Bulat, Parabolik
ukuran± 0.25mm± 0.1mm± 0.05mm
kakandeleun± 0.1mm± 0.05mm± 0.01mm
Bentang panjang gelombang350nm-20μm350nm-20μm350nm-20μm
Flatness/ 4/ 10
Refleksi85%90%99.9%
Pilihan palapisMetallic, Broadband Diéléktrik, Narrowband Diéléktrik,
Quality permukaan80-5040-2010-5

Laser optik Precision optik Windows optik ZnSe Windows Germanium Windows

kasabaranstandarkatalitianLérés-leresan
bahanKaca: Kaca Borosilikat (BK7), Kaca optik, Silika ngahiji, Fluorida
Kristal: ZnSe, ZnS, Ge, GaAs, CaF2, BaF2, MgF2, Si, Fluorida, Safir, Kalkogénida
Plastik: PMMA, Acrylic
ukuranMinimum: 4 mm, Maksimum: 200 mm
ukuran± 0.25mm± 0.1mm± 0.05mm
kakandeleun± 0.1mm± 0.05mm± 0.01mm
Hapus aperture80%90%95%
Kasalahan (PV)/ 4/ 10
Paralelisme5 arcmin1 arcmin5arcsec
Bentang panjang gelombang200nm-14μm200nm-14μm190nm-14μm
Quality permukaan80-5040-2010-5
lapisan wuluBroadband Anti Refleksi, Narrowband Anti Refleksi

Diwangun optik dijieunna Aspheric lénsa

spésifikasikatalitianUltra-precision
diaméterna1-25mm1-20mm
Omod kasabaran± 0.015mm± 0.005mm
Ketabahan Ketebalan± 0.03mm± 0.005mm
Kasalahan (PV)1µm0.6µm
Kasalahan (RMS)0.3µm0.08-0.15µm
Kasalahan Centering1 '
Quality permukaan40-2020-10
lapisan wuluDisaluyukeunDisaluyukeun

Molded Optik - Lensa Endoskop

bahan: plastik
Kisaran pangolahan: Diaméterna 1.5-25mm, Kandel 1.0-80mm
Toleransi diaméterna: ± 0.05mm
Ketabahan Ketebalan: ± 0.10mm
Babak: 0.005mm
Aperture anu épéktip: leuwih ti 80%
Kualitas Permukaan: 60-40
palapis: lapisan tunggal atawa multilayer mémbran anti-pantulan

 

spésifikasi

Handphone & Lenses Médis

Handphone & Lenses Médis

Panjagaan & Lensa DSC

Panjagaan & Lensa DSC

Lensa Aspherical badag

Lenses Aspherical badag

Lensa Aspherical Wangun Husus

Lenses Aspherical Wangun Husus

Panutup pelindung médis

Panutup pelindung médis

1≤φ≤55≤φ≤1210≤φ≤50-
Toleransi OD (mm)± 0.003± 0.003± 0.01Toleransi Diménsi: ± 0.01 mmToleransi diaméterna: ± 0.003 mm
Ketabahan Ketebalan: ± 0.003 mm
Bagian Thinnest tina Ketebalan Tembok: <0.1 mm
palapis: Minuhan sarat produk médis
Kasabaran CT (mm)± 0.003± 0.003± 0.005± 0.005
Kasabaran Jangkungna Sag (mm)± 0.002± 0.002± 0.005± 0.002
Akurasi permukaan (mm)Rt ≤0.0006, ΔRt ≤0.0003Rt ≤0.0015, ΔRt ≤0.0005Rt ≤0.005, ΔRt ≤0.002Rt ≤0.003, ΔRt ≤0.0008
Kasalahan séntral (mm)≤ 0.003≤ 0.005≤ 0.008--
aplikasiHandphone, lénsa médiskaméra panjagaan jsb.Produk lénsa proyéksiKontrol sinyal automation industri, AR / produk VRDipaké salaku panutup pelindung di hareup lenses inspeksi kayaning scopes endoscopic médis sarta kapsul

material

model

EP

EP5000

EP6000

EP7000

EP8000

Oké

OKP4HT-L

OKP-1

OKP-A1

OKP-A2

APEL

APEL5014CL

APEL5514ML

APEL5015AL

 

ZEONEX

ZEONEX 480R

ZEONEX E48R

ZEONEX K26R

ZEONEX F52R

PMMA

VH001

 

 

-

 

 

PC

AD5503

Kéngingkeun prototipe optik anjeun dina 2 minggu (tunduk kana kasadiaan bahan). Reueus dilakukeun ku departemén Singapura Optik Rapid Prototyping (ORP). Ieu sababaraha optik anu diulas:

Silicon Micro Lénsa Array

Kami parantos ngahasilkeun susunan lensa mikro nganggo péngkolan inten (Nanotech 250UPL sareng 3 sumbu). Prosésna ngalibatkeun slow speed servo (C-Axis) kalayan waktu siklus 50Hrs (kaasup roughing, semi-finish, jeung finish). Hasil anu dituju nyaéta Rq-10nm sareng kualitas permukaan 60-40, kami parantos ngahontal hasil Rq-6 dugi ka 9nm sareng kualitas permukaan 60-40.

Pareum Axis Parabolic Eunteung

Ieu kaluar sumbu kaca spion parabolic, tambaga (F250 na F100) jeung aluminium (F100 na F12.5), anu machined maké 3 sumbu inten balik mesin. Sasaran kasar
Rq<10nm jeung kasalahan formulir <0.6 microns, kami geus kahontal hasil Rq = 10 nm jeung PT = 0.25 microns.

Bi-conic Tambaga Eunteung

Kami nganggo mesin péngkolan inten 3 sumbu pikeun ngadamel eunteung tambaga bi-conic nganggo slow
prosés servo speed. Sasaran roughness Rq<10nm jeung kasalahan formulir <0.6 microns, kami geus kahontal hasil Rq 3nm na 4nm, sarta PT = 0.3 microns na 0.6 microns.

Produksi & Metrology

Manufaktur kami tina standar kelas dunya, ngahasilkeun optik kualitas luhur, berkat pangalaman vast urang jeung fasilitas state-of-nu-seni.

  • Mesin Aspheric Processing
  • Mesin Majelis Otomatis
  • Mesin Palapis
  • Mesin ngagosok CNC
  • Inten Ngaktipkeun Mesin
  • Dispenser lem
  • Mesin panggilingan
  • Mesin Molding
  • Punching Mesin
  • UV Curing Mesin
  • Mikroskop Angkatan Atom
  • Instrumén Ékséntrisitas
  • Bentuk Mesin Tracer
  • Interferometer
  • Spectrophotometer
  • Sistim MTF
  • Profilometer
  • Kamar Uji Suhu
  • Alat Ukur Fase

Bentuk panalungtikan

kontak Bentuk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).

Kamampuh sanés

Zemax OpticStudio Software

Desain optik

Tim desain optik kami diwangun ku desainer optik anu berpengalaman sareng berbakat anu khusus dina nyiptakeun desain optik khusus pikeun rupa-rupa aplikasi.

Kustomisasi Sistim

Kustomisasi Sistim

Milarian solusi fotonik kualitas luhur sareng sistem khusus? tim R&D kami dilengkepan pangalaman mangtaun-taun sareng kaahlian jero dina ngaropea sistem anjeun.