Kamampuhan & Solusi

MICRO-LAM Inten Ngaktipkeun Laser Dibantuan Alat

Optik Adat

Teu tiasa mendakan optik luar-rak pikeun sarat khusus anjeun? Parios kamampuan manufaktur optik khusus kami sareng mimitian nyaluyukeun optik anjeun sareng kami ayeuna.

Zemax OpticStudio Software

Desain optik

Tim desain optik kami diwangun ku desainer optik anu berpengalaman sareng berbakat anu khusus dina nyiptakeun desain optik khusus pikeun rupa-rupa aplikasi.

Kustomisasi Sistim

Kustomisasi Sistim

Milarian solusi fotonik kualitas luhur sareng sistem khusus? tim R&D kami dilengkepan pangalaman mangtaun-taun sareng kaahlian jero dina ngaropea sistem anjeun.