Optik pikeun Saringan Suhu Massa

Kaméra pencitraan termal ngaktifkeun pangukuran suhu anu akurat sareng non-invasif, ningkatkeun kaséhatan sareng kasalametan masarakat dina sababaraha setélan sapertos bandara, sakola, sareng tempat kerja. Lénsa LWIR kami kalayan panjang fokus antara 4.3mm dugi ka 35mm cocog pikeun aplikasi saringan suhu massa, dianggo pikeun pencitraan termal dina alat deteksi demam. Ieu beroperasi di wewengkon IR gelombang panjang un-cooled jadi kurang sénsitip kana lebu / haseup. 

Bentuk panalungtikan

kontak Bentuk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).