Optik pikeun Smart Home

Kaméra optik canggih ningkatkeun otomatisasi, kaamanan, sareng efisiensi énergi di bumi pinter, nyiptakeun rohangan hirup anu nyambung sareng cerdas pikeun gaya hirup anu langkung merenah sareng lestari.

Bentuk panalungtikan

kontak Bentuk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).