Optik pikeun kaméra telepon

Jelajah kamajuan dina lénsa, ngamungkinkeun smartphone nyandak poto sareng pidéo anu endah kalayan kajelasan anu luar biasa, detil, sareng kinerja cahaya remen, ngartikeun deui cara urang moto sareng ngabagi pangalaman visual urang.

Bentuk panalungtikan

kontak Bentuk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).