Optik pikeun Médis optik Imaging

Pencitraan optik médis nyaéta ngagunakeun cahaya salaku téknik pencitraan investigasi pikeun aplikasi médis sapertos endoskop, histeroskopi, arthroscope, sareng rhinolaryngoscope.

Bentuk panalungtikan

kontak Bentuk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).