Optik pikeun Mesin Visi

Lénsa, kaméra, sareng solusi pencahayaan kualitas luhur ngamungkinkeun newak gambar, analisa, sareng interpretasi anu akurat, nguatkeun industri sapertos manufaktur, robotika, sareng kontrol kualitas pikeun ngahontal produktivitas, efisiensi, sareng akurasi anu langkung luhur dina prosés otomatis.

Bentuk panalungtikan

kontak Bentuk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).