Optik pikeun ngolah laser

Ngolah laser pikeun Bahan rapuh

Laser Micro-Processing pikeun OLED & PI Cutter

laser micro-processing nyaéta motong proses dina dimensi leutik tur leutik, utamana dina OLED (Organik-LED) jeung PI (Polyimide) motong.

Ngolah laser pikeun Industri Photovoltaic

Ngolah laser pikeun Batré Power

  • motong laser dina ceuli kutub
    • F-Theta Scan Lénsa
      • TSL-1064-70-163Q-D14
      • TSL-1064-60-160Q-D14
      • TSL-1064-52-120Q-D14
      • TSL-1064-35-110Q-D14
  • Laser beberesih on Foil
    • F-Theta Scan Lénsa
      • TSL-1064-85-167Q-D20
      • SL-1064-215-340Q-D15
      • SL-1064-175-254Q-D10
      • SL-1064-170-255Q-D20
  • Las laser on Batré Power
    • F-Theta Scan Lénsa
      • SL-1064-120-254Q-D30-WC
      • SL-1064-180-348Q-D30-WC
      • SL-1064-180-400Q-D30-WC
      • SL-1064-250-500Q-D30-WC
    • Kolimator laser
      • COL-1064-D30-F75Q-0.12-WC-V2
      • COL-1064-D30-F100-0.1-WC-V2
      • COL-1064-D30-F125-0.1-WC-V2
      • COL-1064-D46-F150Q-0.1-WC-V2
      • COL-1064-D40-F120-0.125-WC-HP3
      • COL-1064-D40-F140-0.11-WC-HP3

Bentuk panalungtikan

kontak Bentuk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).