Optik pikeun Laser Engraving

Ukiran laser parantos janten prosés anu tiasa dipercaya sareng gampang otomatis dina seueur industri. Téhnik ieu ngagaduhan seueur kauntungan sapertos gancang-gancang, henteu-kontak, sinar anu fokus pisan, sareng aman lingkungan.

Bentuk panalungtikan

kontak Bentuk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).