Optik pikeun pangeboran laser

Lénsa presisi, élmu optik ngabentuk balok, sareng laser kakuatan tinggi ngaktifkeun pangeboran akurat sareng éfisién pikeun géométri sareng bahan anu kompleks, ngarobih industri sapertos aerospace sareng éléktronika.

Bentuk panalungtikan

kontak Bentuk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).