Optik pikeun motong laser

motong laser geus jadi kacida dipercaya jeung gampang prosés otomatis dina loba industri, éta boga kaunggulan speed tinggi, non-kontak, kakuatan tinggi, precision tinggi, kaamanan, konsumsi kakuatan low sarta delivers motong cleaner na rengse.

Bentuk panalungtikan

kontak Bentuk

Kami nyarankeun ngagunakeun email organisasi anjeun sareng domain sorangan (upami aya).