Produsén Optik anjeun sareng Mitra Strategis Photonics

Kami mangrupikeun desainer optik sareng produsén optik anjeun pikeun rupa-rupa aplikasi kalebet pamrosésan laser, perawatan laser médis, kaamanan, visi mesin, pencitraan médis, sareng éléktronika konsumen.

Laser optik Precision optik Produsén optik

Optik Laser

Optik laser diwangun ku komponén optik laser anu panghadéna sareng modul anu dianggo pikeun rupa-rupa aplikasi laser tina panjang gelombang UV, Visible, sareng daérah spéktral IR.

Optik Pencitraan - Optik IR - Optik Infrabeureum - Lensa IR - Lensa Infrabeureum - Pabrikan Optik

Élmu optik

Optik pencitraan nyaéta pamakéan cahaya pikeun nyieun gambar. Hal ieu dianggo dina sababaraha aplikasi, kalebet mikroskop, kaamanan, teleskop, kaméra, pencitraan médis, sareng pamariksaan industri.

Optik konsumen - Produsén optik

Optik Konsumén

Optik konsumen dirancang pikeun ningkatkeun kahirupan jalma. Wavelength Opto-Electronic nawarkeun optik pikeun éléktronika konsumén jeung aplikasi konsumén séjén.

Serat-Optik-Inovasi-di-Optik-LumiFiber-Compact-Fiber-Couplers

Serat Optik (Produk Mitra)

Serat optik seueur dianggo dina élmu kahirupan sareng séktor industri. Kami pasangan sareng seueur merek kelas dunya, nyebarkeun di daérah Asia Tenggara.

Q-Switched-Laser-Cobolt-Tor-Hubner-Photonics-Laser-Cobolt-Laser

Laser & Detéktor (Produk Mitra)

Lasers & detéktor anu loba dipaké dina panalungtikan sarta métrologi widang. Kami pasangan sareng seueur merek kelas dunya, nyebarkeun di daérah Asia Tenggara.

Sistem optik & Software optik

Sistem & Parangkat Lunak (Produk Mitra)

Sistem & parangkat lunak seueur dianggo dina widang panalungtikan sareng métrologi. Kami pasangan sareng seueur merek kelas dunya, nyebarkeun di daérah Asia Tenggara.

Mitra sareng merek global, kami ogé distributor otorisasi pikeun seueur produk kelas dunya di daérah Asia Tenggara, nyebarkeun laser, spéktrométer, sisir frekuensi optik, sistem terahertz, sareng seueur deui anu seueur dianggo dina panalungtikan sareng pamekaran institut, metrologi, sareng sababaraha aplikasi industri.

Aplikasi-01

aplikasi

Milarian produk diurutkeun kana aplikasi sapertos laser, pencitraan, sareng seueur anu sanésna.

Kamampuh Manufaktur

kamampuhan

Kami nyayogikeun optik khusus, jasa desain optik sareng kustomisasi sistem optik.

panutup produk anyar

Produk New

Kotektak desain anyar anu dikembangkeun dumasar kana paménta industri sareng tren.

Hub Pangaweruh

imah 1

Lensa Bessel

Lensa bessel diwangun ku lénsa axicon sareng dua sét lénsa fokus. Cahaya collimated ngaliwatan lénsa axicon pikeun ngabentuk bessel ...

Maca deui
imah 3

Variabel Beam Splitter

aplikasi laser precision merlukeun kontrol kakuatan rupa. A splitter beam variabel kalayan rentang dinamis badag tur kontrol precision dirancang pikeun minuhan tujuan ieu.

Maca deui
imah 5

Detéktor lénsa UV

Nalika alat-alat tegangan luhur ngaluarkeun listrik, busur discharge tiasa kajantenan gumantung kana kakuatan médan listrik, nalika éléktron dina hawa terus-terusan nampi & ngaleupaskeun ...

Maca deui