Rakan Strategis Photonics Anjeun

Wilujeng sumping, kami parantos ngantosan anjeun.

Wavelength Opto-Electronic (S) Pte Ltd diadegkeun dina 2011 kalawan bisnis inti urang dina desain optik jeung manufaktur optik laser, modul optik, kustomisasi sistem kompléks jeung LVHM prototyping gancang. 

Kami ngahasilkeun sirah prosés mesin laser industri pikeun pasar aplikasi laser internasional. Urang ogé kolaborasi dina panalungtikan éksténsif jeung pamekaran, ngamekarkeun skala leutik-to-badag sistem optik kompléks ngaropéa tur nyadiakeun QA / QC solusi metrology pikeun konsumén di pasar internasional jeung Singapura.

> 0
taun pangalaman
> 0
tapak suku régional
> 0
konsumén dilayanan

Optik Hadé Ningkatkeun Kinerja Usaha

Wavelength Opto-Electronic ngarancang jeung manufactures optik sarta loba lénsa optik séjén dipaké dina rentang lega aplikasi kaasup processing laser, Imaging termal, visi scanning, sarta éléktronika konsumén. Optik kami digolongkeun kana Optik Laser, IR optik, Élmu Precision, sarta Diwangun Optik.

A Cut Luhureun Cutting Edge Technologies

Mitrakeun sareng merek global, kami ogé distributor otorisasi pikeun seueur produk kelas dunya di daérah Asia Tenggara, nyebarkeun Lasers & detéktor sakumaha ogé Sistem & Parangkat Lunak digunakeun dina panalungtikan institut sareng aplikasi industri.

Molding lénsa

Kalawan Kamampuh Great Datang Optik Great

Kami nyayogikeun solusi fotonik anu komprehensif, ngamimitian ngaropéa sistem optik jeung photonics anjeun kiwari.

Milarian Produk Ku Aplikasi

Milarian produk anu anjeun pikahoyong diurutkeun kana aplikasi sapertos AR / VR, pamrosesan laser, médis, visi mesin, kaméra telepon, sareng seueur deui.

Aplikasi-01
Photonics Kulon 2023, 31 Jan - 2 Pébruari | Booth: 2452
Ieu téks standar pikeun bar bewara